default-image

Λαμέλα: "Το ωραίοτερο γκολ που έχω πετύχει"

Αθλητισμός
Λαμέλα: "Το ωραίοτερο γκολ που έχω πετύχει"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η βραδιά του Αστέρα Τρίπολης στο «White Hart Lane» ήταν... εφιαλτική και ταυτόχρονα ξεχωριστή για την Τότεναμ και τον άσο της, Έρικ Λαμέλα. Πώς να μην είναι άλλωστε όταν έχει πετύχει το γκολ της ζωής του- ίσως και της χρονιάς- όπως τόνισε και ο ίδιος.

Ο Αργεντινός μεσοπιθετικός μίλησε σε βρετανικό μέσο για το φανταστικό τέρμα που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα, σημειώνοντας πως θα είναι κάτι που θα θυμάται για πάντα.

«Αν είναι το καλύτερο γκολ που έχω πετύχει στη ζωή μου; Ναι, πιστεύω πως είναι. Έχω πάντως πετύχει και στο παρελθόν ένα παρόμοιο γκολ, όταν αγωνιζόμουν στις ακαδημίες της Ρίβελ Πλέιτ στην Αργεντινή. Ήθελα οπωσδήποτε να σκοράρω και εκείνη τη στιγμή ήταν φυσιολογική και αποτελεσματική αντίδραση που θα μπορούσα να έχω. Είναι κάτι που πάντα θα θυμάμαι, καθώς πολύ διαφορετικό από κάθε γκολ που έχω πετύχει», είπε χαρακτηριστικά ο Λαμέλα.

Για το τέρμα του συμπαίκτη του μίλησε και Γιαν Φερτόνχεν, ο οποίος παραδέχθηκε πως είναι το ωραιότερο γκολ που έχει δει ποτέ. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι 100% το καλύτερο γκολ που έχω δει ζωντανά. Έχω δει πολλά video στο YouTube αλλά ποτέ κάτι τέτοιο. Έμεινα άφωνος, για δύο λεπτά σκεφτόμουν μόνο αυτό το γκολ. Νομίζω πως το βραβείο Πούσκας για το καλύτερο γκολ της χρονιάς είναι ήδη δικό του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News