Ειδήσεις

Αγώνας δρόμου στο Αρκαλοχώρι για καλό σκοπό

Το Αrkalochori Street run ανακοινώνει ότι στις 23 Νοεμβρίου διοργανώνεται αγώνας δρόμου για φιλανθρωπικό σκοπό στο Αρκαλοχώρι.

Αναλυτικά, τονίζεται: «Τρέχουμε, περπατάμε για την υγεία μας στους αγώνες 5, 10 χιλιομέτρων και 1.000 μέτρων για παιδιά δημοτικού στο Αρκαλοχώρι. Σκοπός του αγώνα είναι να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση. Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση, καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου.

Στον αγώνα μπορούν να τρέξουν και να περπατήσουν άνθρωποι με οποιαδήποτε φυσική κατάσταση και κάθε ηλικίας, από 6 έως 106 χρονών!

Ένα ευρώ από κάθε συμμετοχή θα δοθεί στον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με καρκίνο. Τρέξε, περπάτησε και βοήθησε στο έργο του συλλόγου!

Ο αγώνας δρόμου Arkalochori Street Run στηρίζει το Σύλλογο Όραμα Ελπίδα... Την ημέρα του αγώνα θα πραγματοποιούνται εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών σε περίπτερο του συλλόγου που θα βρίσκεται στην Εκκίνηση/Τερματισμό του αγώνα "Έλα και εσύ! Δώσε Ελπίδα! Δώσε ζωή! Τα παιδιά, μας χρειάζονται!».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 31/10 μόνο με 5 ευρώ! Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει: Αναμνηστικό χειροποίητο συλλεκτικό μετάλλιο, τεχνικό μπλουζάκι, ηλεκτρονική χρονομέτρηση με τσιπάκι, την απαραίτητη τροφοδοσία κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα και τον αριθμό συμμετοχής.

«Για πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε την πλήρως ενημερωμένη ιστοσελίδα της διοργάνωσης  www.arkalochoristreetrun.com. Για να έχετε καθημερινή ενημέρωση από τη σελίδα μας στο  facebook κάντε κλικ στο https://www.facebook.com/arkastru και στην συνέχεια πατήστε «Μου αρέσει».

Εγγραφές στα βιβλιοπωλεία:

Ηράκλειο: Ελευθερουδάκης, οδός 1821 αρ 10,

Αρκαλοχώρι:, Βιβλιούπολη, Κιβωτός, Πάπυρος).

Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε με τους διοργανωτές:

Υπεύθυνος αγώνα και εγγραφών : Αλεβυζάκης Γιώργος, 6945/320.483.

Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Αρκαλοχωρίου, Στέφανος Ψυλλάκης 6937/005.192», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια