default-image

Τρόφιμα στους φτωχούς από το ξενοδοχείο "Απολλώνια"

Κρήτη
Τρόφιμα στους φτωχούς από το ξενοδοχείο "Απολλώνια"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κοινωνική προσφορά στις δύσκολες εποχές που ζούμε είναι απολύτως απαραίτητη, ώστε οι αδύναμοι της κοινωνίας να κατορθώσουν να επιβιώσουν. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η πρωτοβουλία των υπευθύνων του ξενοδοχείου "Απολλώνια", που, ολοκληρώνοντας τη λειτουργία του ξενοδοχείου για τη φετινή τουριστική σεζόν, δώρισαν όλα τα τρόφιμα μακράς διάρκειας που είχαν στη διάθεσή τους για να δοθούν στους δικαιούχους του προγράμματος του Κοινωνικού Παντοπωλείου  του Δήμου Μαλεβιζίου.  

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Άλλη μια δωρεά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας, από μια επιχείρηση που αποδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο. Κάθε δωρεά που γίνεται στο κοινωνικό μας παντοπωλείο, μια δομή που στηρίζεται στον εθελοντισμό και λειτουργεί συνεχώς από το 2011, μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Χαρά, γιατί διαπιστώνουμε ότι ο αλτρουισμός και η αλληλεγγύη δε γνωρίζουν κρίση, αλλά και αισιοδοξία, γιατί βλέπουμε ότι αυτές οι προσπάθειες βρίσκουν συνεχώς και περισσότερους μιμητές.

Το έχω δηλώσει κατ' επανάληψη και δε θα κουραστώ να το λέω: Ελπίζω κι εύχομαι αυτές οι δομές, σύντομα να πάψουν να είναι απαραίτητες. Όσο όμως θα υπάρχει έστω και ένα συμπολίτης μας που θα έχει την ανάγκη τους, εμείς ως δημοτική Αρχή θα είμαστε δίπλα του, με κάθε διαθέσιμο τρόπο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου "Απολλώνια" για την πρωτοβουλία τους και ελπίζω το παράδειγμά τους να το ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες επιχειρήσεις.

Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να συγχαρώ τα στελέχη της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου μας, καθώς και όλους τους εθελοντές που υποστηρίζουν με επιτυχία την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News