default-image

"Πρώτα να διορθώσουν τα λάθη και μετά να δούμε τα πρόστιμα"

Κρήτη
"Πρώτα να διορθώσουν τα λάθη και μετά να δούμε τα πρόστιμα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λήγει στις 8 Φεβρουαρίου 2015 η προθεσμία για υπαγωγή στο νόμο για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων. Μάλιστα, παράγοντες του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής επισημαίνουν πως δεν πρόκειται να δοθεί παράταση.

Όπως προβλέπεται, εφόσον οι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων δεν ενταχθούν στη ρύθμιση, θα έρθουν αντιμέτωποι με κυρώσεις, καθώς θα γίνεται διασταύρωση των στοιχείων από τέσσερις διαφορετικές ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων στα υπουργεία Περιβάλλοντος και Οικονομικών, στην εταιρεία του Κτηματολογίου και στη ΔΕΗ.

«Ας δούμε πρώτα πώς θα διορθώσουμε τον κυκεώνα των λαθών σε όλη την Ελλάδα. Ας δούμε πώς θα διορθώσουμε τον κυκεώνα των λαθών με τα εξ αδιαιρέτου. Ας φροντίσουν να λύσουν τα προβλήματα με την ασυνεννοησία των υπηρεσιών που σήμερα επικαλούνται, καθώς κάθε μία από αυτές κινείται μεμονωμένα και με φοροεισπρακτική πολιτική και μετά κάπου, κάποτε στο μέλλον ας έρθουν να μιλήσουμε για πρόστιμα», είπε μεταξύ άλλων στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη ο δικηγόρος, πρόεδρος των ιδιοκτητών ακινήτων νομού Ηρακλείου Κώστας Αράπογλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News