default-image

"Πάντα δίπλα μας ο Γκατούζο"

Ποδόσφαιρο
"Πάντα δίπλα μας ο Γκατούζο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μίρνες Σίσιτς φιλοξενήθηκε στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο 9.84 και παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, καθώς μίλησε για όλους και για όλα…

Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε στο θρίαμβο της Λεωφόρου επί του Παναθηναϊκού, στο ματς που έρχεται με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Τζενάρο Γκατούζο. Αναλυτικά:

Για την παρουσία του απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Ήμουν τόσο καιρό τραυματίας και δεν μπορούσα να συνέλθω. Αυτό το δεκάλεπτό, έτσι, που έπαιξα ήταν ό, τι καλύτερο για μένα. Το πιο σημαντικό, πάντως, είναι πως κερδίσαμε. Νομίζω ότι τώρα μπορώ να βοηθήσω τον ΟΦΗ, αλλά είναι θέμα του προπονητή μου αν θα με χρησιμοποιήσει».

Για το παιχνίδι που έρχεται με τον Αστέρα Τρίπολης: «Παίζουμε στην έδρα μας με μια δύσκολη ομάδα. Πιστεύω, όμως, ότι θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο απ' ότι στη Λεωφόρο και θα έχουμε και τον κόσμο κοντά μας. Εκείνοι έχουν ένα δύσκολο παιχνίδι με την Τότεναμ και θα είναι κουρασμένοι, όμως εμείς θα πάμε στο ματς έτσι κι αλλιώς για να το πάρουμε».

Πώς βλέπει τον τωρινό ΟΦΗ σε σχέση με τις προηγούμενες θητείες του: «Κάθε ομάδα ήταν διαφορετική. Την πρώτη χρονιά είχαμε πολύ καλό σύνολο και κάναμε ένα δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Τη δεύτερη παρουσιάστηκαν προβλήματα, ενώ τώρα τα πάντα είναι εντελώς διαφορετικά».

Το σχόλιο του για τον Τζενάρο Γκατούζο: «Πρόκειται για έναν διαφορετικό προπονητή, που δεν τον έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Στο επόμενο διάστημα είμαι σίγουρος πως θα δείξει ακόμη περισσότερα πράγματα απ' ότι έχει δείξει τώρα. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει πολύ, γνωρίζει τις δυσκολίες του συλλόγου και βρίσκεται πάντα δίπλα μας. Από την πλευρά μας εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να του δείξουμε ότι η δουλειά του και οι κόποι έχουν αντίκρισμα».

Όσον αφορά στη σχέση του με τον προπονητή του: «Από την αρχή είχαμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα και είπαμε πως ο καθένας πρέπει να κάνει τη δουλειά του. Στόχος μας είναι να έχουμε σωστή συνεργασία. Δεν υπήρχε πρόβλημα, ούτε νομίζω πως θα υπάρξει στο μέλλον».

Για τον αν ο ΟΦΗ αποτελεί την… Ιθάκη του: «Εγώ γνωρίζω καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο τα προβλήματα της ομάδας και πως λειτουργεί. Προβλήματα, όμως, υπάρχουν παντού. Μ' αρέσει εδώ, γουστάρω αυτή την ομάδα, μ' αρέσει ο κόσμος και το γήπεδο. Θα προσπαθήσω να κάνω ό, τι καλύτερο και θα είμαι εδώ όσο αντέξω. Δε μετανιώνω για τίποτα απ' όσα έχω κάνει. Αν ζούσα πάλι τα ίδια θα έκανα. Δεν κοιτάζω ποτέ πίσω, μόνο μπροστά».

Για τη συνέχεια του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα: «Ο ΟΦΗ δεν είναι πια μια ομάδα που συγκαταλέγεται σ' αυτές που θα σωθούν ή όχι. Έχει ξεφύγει απ' αυτή την κατηγορία, αφού στο παρελθόν υπήρχαν πολύ πιο δύσκολες χρονιές. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά. Το πρωτάθλημα είναι σίγουρα πιο δύσκολο φέτος, πέφτουν τέσσερις ομάδες, όμως θεωρώ ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά».

Το μήνυμά του στον κόσμο του ΟΦΗ: «Θα προσπαθήσω ν' ανεβάσω ρυθμούς, από τη μεριά μου, και να παίξω όσο μπορώ περισσότερο. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News