default-image

Σύμβολα του Αντίχριστου και ύβρεις στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Σύμβολα του Αντίχριστου και ύβρεις στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Εικόνες ντροπής αντικρίζουν όσοι τύχει να βρεθούν στο προαύλιο του Αγίου Μηνά, στους τοίχους του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Βάνδαλοι φρόντισαν να προσβάλουν για μία ακόμη φορά σημεία που σχετίζονται με τη χριστιανική παράδοση, που αποτελούν τον οίκο του Θεού και εκπροσωπούν κάθε θρησκευόμενο Έλληνα.

Έκπληκτοι οι περαστικοί κοιτούσαν στους τοίχους του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης σύμβολα που απευθύνονται στον Αντίχριστο, όπως εξηγούν, ενώ οι επιτήδειοι απευθύνουν ύβρεις προς τα πρόσωπα της εκκλησίας.

Το κακό έχει παραγίνει, όπως ισχυρίζονται περίοικοι και περαστικοί, καθώς σε δύσκολες εποχές, που η πίστη είναι αναγκαία για τον άνθρωπο, κάποιοι έρχονται να υποτιμήσουν ακόμα και αυτά που τους έχουν απομείνει, τα απαραίτητα, για να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο.

«Οι εικόνες αυτές δεν τιμούν κανένα, ακόμα κι αν ο τοίχος ξαναβαφτεί από την αρχή», λένε κάποιοι και ευελπιστούν πως οι βάνδαλοι θα καταλάβουν επιτέλους ότι κάποια πράγματα έχουν και τα όριά τους.

Του Λευτέρη Κουμαντάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News