default-image

Υποδοχή με χρώμα... αρχαιοελληνικό για την ΤUI

Κρήτη
Υποδοχή με χρώμα... αρχαιοελληνικό για την ΤUI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΤUI είναι ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς παγκοσμίως και κάθε χρόνο στέλνει στην Ελλάδα, και ειδικότερα στην Κρήτη, εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Για το λόγο αυτό η παρουσία της πολυπληθούς - πάνω από 130 τουριστικοί πράκτορες προερχόμενοι από την ακμάζουσα τουριστική αγορά της Ελβετίας - αποστολής της εταιρείας στην Κρήτη είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Την Τετάρτη το πρωί οι πράκτορες της TUI συμμετείχαν σε εκδήλωση που οργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης στο ξενοδοχείο "Αμιράντες" στις Γούβες.

Μάλιστα οργανώθηκε υποδοχή με αρχαιοελληνικό χρώμα, αφού τα μέλη της αποστολής υποδέχτηκαν νέοι ντυμένοι με στολές που παραπέμπουν στην αρχαία Ελλάδα.

Στους συγκεντρωμένους πράκτορες μίλησε ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Κρήτη και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία υποδομών.

Σε δηλώσεις του ο operation manager της TUI στην Ελλάδα Χρήστος Μακριδάκης, επισήμανε ότι η διαβεβαίωση του επικεφαλής της TUI στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για αύξηση 10% της κίνησης από την εταιρεία στη χώρα μας έχει ανάλογο αντίκρισμα και στους επισκέπτες που θα φέρει το πρακτορείο στην Κρήτη.

Οι πράκτορες της TUI την Τρίτη βρέθηκαν στο Λασίθι και ο επόμενος σταθμός της περιοδείας τους στο νησί θα είναι, μετά το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο.

Της Βάλιας Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News