Ειδήσεις

"Δεν ασχολούνται με την εξυπηρέτηση των πολιτών"

Τη δυσφορία πολιτών και φορέων αναφορικά με τους σχεδιασμούς της διοίκησης του ΙΚΑ, που ανακοινώνει πως το ΙΚΑ επί της Αγίου Μηνά θα μετατραπεί σε περιφερειακό διοικητικό κέντρο του Ιδρύματος, μετέφερε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγ. Δουλγεράκη ο πρόεδρος του ΕΚΗ Σωκράτης Βαρδάκης.

«Οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη μόνο τις διοικητικές υπηρεσίες. Προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στους ανθρώπους που χρήζουν υγειονομικών υπηρεσιών», είπε ενδεικτικά, στηλιτεύοντας καυστικά την απόφαση της διοίκησης να ενοικιάζει κτίρια έναντι αδράς αμοιβής, όταν μπορεί να επενδύσει-αξιοποιήσει σε δικά της κτίρια.

«Ζητάμε την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ»

Νέα συνάντηση των παραγωγικών τάξεων στο ΕΚΗ τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ και με αίτημα την κατάργησή του παράλληλα με τη δημιουργία ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος τόσο για τη μεγάλη ακίνητη περιουσία όσο και για την εν γένει φορολόγησή τους.

Οι εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων προσανατολίζονται, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΚΗ Σωκράτη Βαρδάκη στο Ράδιο 9,84, μάλιστα, σε τρίωρες στάσεις εργασίας, αποκλεισμό δημόσιων κτιρίων και συμμετοχή στην 24ωρη απεργία την ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού.

Σχόλια