default-image

Ο Σήφης ο Κροκόδειλος ξανά στο φακό (video)

Ο Σήφης ο Κροκόδειλος ξανά στο φακό (video)

Ο... Σήφης Κροκοδειλάκης εμφανίστηκε ξανά! Ο διάσημος πλέον διεθνώς κροκόδειλος του Ρεθύμνου, πολλές βδομάδες μετά που καταλάγιασε ο θόρυβος από τις πρώτες "εμφανίσεις" του, πρωταγωνιστεί ξανά στην επικαιρότητα, μέσα από το βίντεο του εικονολήπτη Νίκου Σαράντου!

Ο ίδιος ο Νίκος Σαράντος σημειώνει σχετικά στο κανάλι του στο Youtube, στο κείμενο που συνοδεύει το νέο, εντυπωσιακό βίντεο:

«Νέα εμφάνιση του Σήφη του κροκόδειλου στο φράγμα των Ποταμών του Ρεθύμνου!!! Για μια ακόμη φορά μου έκανε τη χάρη και με άφησε να τον κινηματογραφήσω με το τετρακόπτερο αλλά και με τη σταθερή μου κάμερα».

Εντύπωση προκαλούν τα κοφτερά του δόντια από τις κοντινές λήψεις, αλλά και η άνεση με την οποία τον πλησιάζουν οι πάπιες, που είτε έχουν άγνοια κινδύνου είτε υπερτιμούν τις δυνατότητές τους, παίζοντας μαζί του και κοροϊδεύοντάς τον επιδεικτικά.

Ίσως είναι οι τελευταίες ανέμελες βόλτες του Σήφη στην ελευθερία, αφού από μέρα σε μέρα θα επιστρέψει ο κροκοδειλάκιας Ολιβιέ Μπεχρά, αυτή τη φορά πιο οργανωμένος και αποφασισμένος να πάρει τη ρεβάνς από τον Σήφη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News