Ειδήσεις

Αντίσταση στη φορεπιδρομή από το Ηράκλειο

Νέα συνάντηση των φορέων του Ηρακλείου για να αντιδράσουν στην επιβολή του ΕΝΦΙΑ και γενικότερα τη φορολογική αφαίμαξη των πολιτών της χώρας και την επιβολή δυσβάστακτης οικονομικής πολιτικής για τα λαϊκά στρώματα θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα η συνάντηση αποτελεί συνέχεια της ανάλογης των φορέων που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου την προηγούμενη εβδομάδα. Η συνάντηση έχει συγκληθεί για τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 6 μ.μ στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΕΚΗ, στη συνάντηση καλούνται «όλοι οι πολίτες, φορείς, συλλογικότητες, όλοι όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην κοινή μας προσπάθεια για δημιουργία ενός μετώπου απέναντι στη συνεχή αφαίμαξη, τις μειώσεις μισθών, τις μειώσεις όλων των συντάξεων απέναντι στην άδικη, υπερβολική και ασφυκτική υπερφορολόγηση, στη διάλυση της Υγείας, της Παιδείας και της αγροτιάς».

Και η ανακοίνωση ολοκληρώνεται με το σκοπό της συνάντησης: «Σκοπός είναι να τοποθετηθούν όλοι για τα κρίσιμα αυτά ζητήματα και να συζητήσουμε για το σχεδιασμό των επόμενων ενεργειών, αλλά και να συνδιαμορφώσουμε ως κοινωνία όλες αυτές τις προτάσεις για την ανατροπή της οικονομική αβεβαιότητας, προτάσεις που οι κυβερνώντες και κόμματα οφείλουν να εφαρμόσουν».

Σχόλια