default-image

Βλαχάκης: "Άνθρωπος με Α κεφαλαίο ο Γκατούζο"

Αθλητισμός
Βλαχάκης: "Άνθρωπος με Α κεφαλαίο ο Γκατούζο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μέλος της διοίκησης του ΟΦΗ, Γιώργος Βλαχάκης είναι από τους ανθρώπους που ζει καθημερινά την αγωνία του Τζενάρο Γκατούζο και φυσικά τη δουλειά που κάνει ο Ιταλός προπονητής.

Ο έμπειρος παράγοντας μίλησε στο Ράδιο 9.84 και την εκπομπή του Στέλιου Μαλτεζάκη για τη μεγάλη νίκη στη «Λεωφόρο», τη φιλοξενία των «πρασίνων» και την τύχη των Κρητικων να έχουν τον Γκατούζο στο «τιμόνι».

Αρχικά μίλησε για τη συνεργασία με τον Ιταλό και το συναίσθημα που βγάζει.

«Ο προπονητής είναι 37 ετών και είναι σαν γιος μου. Τρεις μήνες τώρα, είμαστε μαζί μέρα και νύχτα. Τον είδα και… απογειώθηκε μετά το γκολ της νίκης, είναι δυνατόν να μη τον συγχαρώ, να μη τον αγκαλιάσω, να μη τον φιλήσω. Όπως είπα και ο ίδιος αυτό το αποτέλεσμα ανήκει σε όλη την Κρήτη, τους φιλάθλους του ΟΦΗ και τον πρόεδρο», υπογράμμισε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο Γκατούζο είναι άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Μας έχει κερδίσει όλους από την πρώτη στιγμή. Νομίζω ότι ζω με ένα Κρητικό παλιότερης εποχής. Ντόμπρος, ευθύς αγαπητός από όλους. Φίλος με τον κόσμο, πατέρας για τους  παίκτες και αδελφός για τους δίπλα του. Ότι καλύτερο μας έχει συμβεί».

Για την προετοιμασία την περίοδο της διακοπής και την πίστη που υπήρχε: «Το τελευταίο 10ημερο οι ποδοσφαιριστές ήταν ανεβασμένοι, τους βλέπαμε στην προπόνηση. Δεν είχαν άγχος, αλλά πίστη και επιπλέον ήταν πλήρης η ομάδα. Δεν ήξεραν ούτε ποιος θα είναι 18αδα και υπήρχε καλή δουλειά από τον προπονητή και ένας γενικότερος συντονισμός. Προσωπικά ήμουν σίγουρος, ότι τουλάχιστον δε θα χάναμε, όμως τελικά νικήσαμε μια μεγάλη ομάδα, με βαριά φανέλα την οποία σεβόμαστε απόλυτα».

Για τις αντιδράσεις του Αναστασίου και την άψογη φιλοξενία του Παναθηναϊκού: «Έχω παράπονο από τον Αναστασίου, γιατί τον βλέπουμε κάθε μέρα, εννοώ στις φωτογραφίες στο Γεντί Κουλέ. Δεν έπρεπε να μιλήσει έτσι. Από κει και πέρα, η φιλοξενία ήταν άψογη από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αν υπάρχουν τώρα 10 ανεγκέφαλοι, αυτό συμβαίνει σε όλα τα γήπεδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News