default-image

Ολοκληρώθηκαν τα έργα στο δρόμο προς την Αγία Πελαγία

Κρήτη
Ολοκληρώθηκαν τα έργα στο δρόμο προς την Αγία Πελαγία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σειρά παρεμβάσεων, προκειμένου να βελτιωθεί η πρόσβαση στην Αγία Πελαγία και κυρίως να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια - καθώς μιλάμε για ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο σημείο - πραγματοποίησε ο Δήμος Μαλεβιζίου στο δρόμο που οδηγεί από το ΒΟΑΚ στην Αγία Πελαγία. Συγκεκριμένα, πρόκειται για εργασίες ασφαλτόστρωσης, διαγράμμισης και δημιουργίας διόδου πεζών.

Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, έγιναν με στόχο να βελτιωθεί η πρόσβαση στον οικισμό και να δημιουργηθούν ασφαλέστερες συνθήκες κυκλοφορίας για πεζούς και οχήματα. 

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης επισκέφτηκε το σημείο των έργων και σε δηλώσεις του τόνισε: «Ολοκληρώσαμε μια ακόμα παρέμβαση στην Αγία Πελαγία, με στόχο να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του οικισμού, να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες πολιτικής προστασίας και να αναβαθμίσουμε αισθητικά και λειτουργικά το δρόμο που οδηγεί κάθε χρόνο χιλιάδες κόσμου προς το μαγευτικό οικισμό.

Στιγμιότυπο από τις εργασίες στο δρόμο

Το έργο αυτό, σε συνδυασμό και με προηγούμενες παρεμβάσεις που έχουμε κάνει από τη Λυγαριά μέχρι το Μονοναύτη, όπως είναι οι πλακοστρώσεις, οι διανοίξεις, οι διαμορφώσεις χώρων στάθμευσης, κ.ά., ο βρεφονηπιακός σταθμός που ολοκληρώνεται, αλλά και το υψίστης σημασίας έργο της μονάδας βιολογικού καθαρισμού, αναβαθμίζουν την ευρύτερη περιοχή της Αγίας Πελαγίας και την καθιστούν ακόμα πιο ισχυρή στον αγώνα για την προσέλκυση επισκεπτών υψηλής αγοραστικής δύναμης», τόνισε ο κ. Μαμουλάκης, που ευχαρίστησε και τον περιφερειάρχη Κρήτης. Σταύρο Αρναουτάκη για την συμβολή του στην ολοκλήρωση του έργου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News