Ειδήσεις

Αντιδράσεις κατοίκων για τα έργα στην Ανάληψη

Νέος γύρος στην αντιπαράθεση κατοίκων της Ανάληψης με τη δημοτική Αρχή Ηρακλείου σε ό,τι αφορά το έργο ανάπλασης της περιοχής. Οι κάτοικοι αντιδρούν, καθώς, όπως υποστηρίζουν, το υλικό επίστρωσης που έχει επιλεγεί για την πλατεία είναι ακατάλληλο με αποτέλεσμα, όπως λένε, να γίνονται συχνά ατυχήματα.

Πρόσφατα μάλιστα είχαν λάβει, όπως δηλώνουν, τη διαβεβαίωση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Χάρη Μαμουλάκη ότι θα διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Σύμφωνα μάλιστα με όσα λένε, ο αντιδήμαρχος είχε αντιληφθεί το πρόβλημα που υπάρχει με τον τύπο κυβόλιθου που έχει επιλεγεί ως επίστρωση και δεσμεύτηκε πως θα τοποθετούνταν άλλο υλικό τώρα που είναι ακόμη νωρίς και που μόνο το 15% του έργου έχει ολοκληρωθεί.

Σήμερα το πρωί, ωστόσο, ο εργολάβος συνέχισε κανονικά τις εργασίες στο σημείο χρησιμοποιώντας το ίδιο υλικό, καθώς, όπως είπε, δεν έχει λάβει κάποια άλλη εντολή.

Οι κάτοικοι αντέδρασαν έντονα, με αποτέλεσμα να φτάσει στην περιοχή αστυνομική δύναμη και κάποιοι από αυτούς μαζί με τον εργολάβο να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα για να διευκρινίσουν τι έχει συμβεί.

Δεν είναι η πρώη φορά που οι κάτοικοι αντιδρούν με τις εργασίες που γίνονται  στην Ανάληψη για το έργο προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα από το Ειδικό Πρόγραμμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

(Φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια