Ειδήσεις

Δεντροφύτευση στο δημοτικό κυνοκομείο

Ο Δήμος Ηρακλείου αναλαμβάνει σημαντικές πρωτοβουλίες αναγνωρίζοντας την ευαισθησία των πολιτών και των ζωόφιλων οργανώσεων για τα ζώα συντροφιάς και ιδιαίτερα για τα αδέσποτα.

Στα πλαίσια αυτά και θέτοντας ως προτεραιότητα την αναβάθμιση των υπηρεσιών του δημοτικού κυνοκομείου, την αισθητική του περιβάλλοντος χώρου του, τη βελτίωση συνθηκών εργασίας των εργαζομένων και τη βελτίωση της διαβίωσης των ζώων διοργάνωσε την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, από τις 10:30 το πρωί, δεντροφύτευση στο χώρο του δημοτικού κυνοκομείου στη Φοινικιά.

Η δράση αυτή οργανώθηκε με τη συνεργασία των αρμόδιων αντιδημάρχων Τμήματος Πρασίνου κ. Πέτρου Ινιωτάκη  και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Χάρη Μαμουλάκη.

«Η συμμετοχή των δημοτών είναι σημαντική και έχει σημασία όλοι και όλες μαζί να αλλάξουμε τη πόλη μας και να βελτιώσουμε τη ζωή μας», δήλωσαν οι αντιδήμαρχοι.

Μεταφορά των εθελοντών από το Δήμο

 Δύο αγροτικά αυτοκίνητα του Δήμου Ηρακλείου, στις 10 το πρωί της Κυριακής, βρίσκονταν στο Γιόφυρο, στη στάση των ΚΤΕΛ Ρεθύμνου-Χανίων (μπροστά από το ζαχαροπλαστείο "Μελύρριτον") για την μεταφορά των εθελοντών στο χώρο του κυνοκομείου.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Λαμπρινός.

Σχόλια