default-image

Την πρώτη του νίκη κυνηγά ο ΟΦΗ στα Ιλίσια

Μπάσκετ
Την πρώτη του νίκη κυνηγά ο ΟΦΗ στα Ιλίσια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α2, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας στις 5 μ.μ. τον Ηλυσιακό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Μετά την απρόσμενη ήττα από το Φίλιππο Βέροιας στην πρεμιέρα, οι παίκτες του Φώτη Τακιανού θέλουν να... ρεφάρουν με ένα διπλό που θα συνοδεύεται με μια καλή εμφάνιση.  

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ αναφερόμενος στο σημερινό ματς ο Χριστόφορος Ραζής επισημαίνει: «Ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα που έχει ταλέντο και είναι επικίνδυνη. Βγάζει ενέργεια στο γήπεδο. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό και να κάνουμε το παιχνίδι μας και στο τέλος να είμαστε νικητές. Να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Αυτό πιστεύω θα είναι το κλειδί για τη νίκη».

Για τον γκαρντ του ΟΦΗ, αλλά και τους συμπαίκτες του είναι μια ευκαιρία το σημερινό ματς καθώς, όπως τονίζει, «η ήττα από το Φίλιππο Βέροιας μπροστά στον κόσμο μας μάς πόνεσε. Δεν κάναμε την εμφάνιση που θέλαμε. Είναι στο χέρι μας να διορθώσουμε την εικόνα μας και να δώσουμε χαρές στον κόσμο στα επόμενα παιχνίδια. Είναι νωρίς ακόμη και το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο».

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Σταματόπουλος, Δεσλής και Αναστόπουλος.

Την αγωνιστική συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις:

Καβάλα-Ερμής Λαγκ.

Εθνικός-Αετός, Αρκαδικός-Λαύριο

Ηρακλής-Δόξα Λευκ.

Φίλιππος Βέρ.-Ψυχικό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News