default-image

Συγκέντρωσαν ρούχα και τρόφιμα οι ΑΝ.ΕΛ.

Ελλάδα
Συγκέντρωσαν ρούχα και τρόφιμα οι ΑΝ.ΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝ.ΕΛ. Έλενα Κουντουρά και στελέχη της Συντονιστικής Επιτροπής Γαλατσίου του κινήματος, συμμετέχοντας στην ολοήμερη εκδήλωση που διοργάνωσαν την Παρασκευή οι Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχιας του Δήμου Γαλατσίου, συγκέντρωσαν τρόφιμα και ρούχα για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών που εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση των κατοίκων και η συλλογή τροφίμων, φαρμάκων, σχολικών ειδών, ειδών καθαριότητας καθώς και ένδυσης και υπόδησης.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχιας. η Γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ. Έλενα Κουντουρά δήλωσε ότι «η χώρα μας εδώ και τέσσερα χρόνια ζει μια ακραία πολιτική λιτότητας που επιβάλλει το μνημόνιο και εφαρμόζει πιστά η κυβέρνηση, χωρίς κοινωνική ευαισθησία.

Σήμερα, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ., περίπου 4 εκατ. συμπολίτες μας βρίσκονται στα όρια της φτώχιας στερούμενοι ακόμη και βασικών αγαθών. Μόνη λύση για να αφήσουμε πίσω μας την Ελλάδα των μνημονίων, της εθνικής ταπείνωσης, της φτώχιας και της εξαθλίωσης είναι η αλλαγή πολιτικής, για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση, για να δοθεί ελπίδα στα παιδιά μας και προοπτική στην πατρίδα μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News