Ειδήσεις

Άφαντοι οι "πιστολέρο", που αναζητούνται…

Στην αναζήτηση των δραστών, που προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους χθες Πέμπτη στη Μεσαρά χρησιμοποίησαν για άλλη μια φορά τα όπλα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός άνδρα, βρίσκονται οι Αρχές.

Χθες το απόγευμα, μέλη οικογενειών, τα οποία και κατά το παρελθόν φέρονται να είχαν διαφορές, ήρθαν σε συμπλοκή.

Τα δύο αδέλφια από τη μία οικογένεια, πεζή, κοντά στο χωριό Άκρια, φέρονται να άνοιξαν πυρ σε αγροτικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο αδέλφια από τον οικισμό Άνω Άκρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε ελαφριά στο πόδι ένας άνδρας που επέβαινε στο αυτοκίνητο. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, όπου έδωσε κατάθεση.

Οι φερόμενοι δράστες είναι γνωστοί στην Αστυνομία, καθώς έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές και στο παρελθόν. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών είχε προβεί και σε καταγγελία εναντίον της.

Στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς έσπευσε ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ τα αδέλφια, που φέρονται να μπήκαν στο στόχαστρο των δύο ανδρών της άλλης οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες, τους έχουν κατονομάσει.

Σχόλια