default-image

Μετά τον "πόλεμο"... "σασμός"

Ελλάδα
Μετά τον "πόλεμο"... "σασμός"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι», λέει ο θυμόσοφος λαός και μάλλον επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά.

Λίγο μετά τον…«κρητικό πόλεμο» με φόντο τις γερμανικές αποζημιώσεις, ήρθε η ώρα του "σασμού", αφού στις Βρυξέλλες έγινε χθες Πέμπτη κοινή σύσκεψη των Ελλήνων ευρωβουλευτών, όλων των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, πλην του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής, με αντικείμενο το πώς θα συντονίσουν τις κινήσεις τους ώστε να προχωρήσουν σε μια ολοκληρωμένη παρέμβαση στο Ευρωκοινοβούλιο για το θέμα των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα.

Στην κοινή σύσκεψη συμμετείχαν οι: Μανώλης Κεφαλογιάννης και Γιώργος Κύρτσος από τη Ν.Δ., Δημήτρης Παπαδημούλης, Μανώλης Γλέζος, Σοφία Σακοράφα και Γιώργος Κατρούγκαλος από το ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ανδρουλάκης από το ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Γραμματικάκης από "Το Ποτάμι" και Νότης Μαριάς από τους ΑΝΕΛ. 

Για ευνόητους λόγους δεν κλήθηκε η Χρυσή Αυγή. Επίσης δεν υπήρξε εκπρόσωπος του ΚΚΕ, που ακολουθεί δική του στρατηγική στην Ευρωβουλή. 

Τέλος, όπως αναφέρει ο "Μικροπολοτικός", για το ίδιο θέμα ο Μίλτος Κύρκος από το "Ποτάμι" είχε την ίδια ημέρα συνάντηση με τον Μανώλη Γλέζο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News