default-image

Οι Βέλγοι για Μιλιβόγεβιτς και Ολυμπιακό

Αθλητισμός
Οι Βέλγοι για Μιλιβόγεβιτς και Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την απόκτησή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς τον προσεχή Ιανουάριο θα επιδιώξει σύμφωνα με ρεπορτάζ της βελγικής εφημερίδας, «Het Laatste Nieuws» ο Ολυμπιακός από την Αντερλεχτ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι με τον Σέρβο χαφ που ήρθε στη χώρα μας χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά έχει αποδειχθεί εν τέλει«λίρα εκατό». Ετσι οι Πειραιώτες, όπως υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα, θα κινηθούν για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του παίκτη από την ομάδα των Βρυξελλών με την οποία ο Μιλιβόγεβιτς έχει συμβόλαιο έως το 2018.

Τώρα το τι χρήματα θα πρέπει να πληρώσει ο Ολυμπιακός, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστό. Τον Αύγουστο είχε γραφτεί πως η ρήτρα του παίκτη ανέρχεται στα 2,3 με 2,5 εκατομμύρια ευρώ, με τον βελγικό Τύπο εσχάτως να υποστηρίζει πως το ποσό είναι μεγαλύτερο και λίγο πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ.

Το βέβαιο είναι πως οι προσεχείς μέρες είναι κρίσιμες, μιας και ο ατζέντης του παίκτη, Ράνκο Στόιτς θα βρεθεί στις Βρυξέλλες. Πάντως, οι Πειραιώτες ποντάρουν στην επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει στο λιμάνι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News