default-image

"Το σπίτι κάθε Έλληνα είναι και δικό μας σπίτι"

Κρήτη
"Το σπίτι κάθε Έλληνα είναι και δικό μας σπίτι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στα Δικαστήρια βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο πλευρό πολιτών που βγαίνουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμό και συνεχάρη την πρωτοβουλία πολιτών που ανακόπτει πλειστηριασμούς.

«Σήμερα είμαι εδώ μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Ρεθύμνου, προκειμένου να συγχαρώ δημόσια το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου, πολίτες χωρίς πολιτική ταυτότητα που συναντήθηκαν κάτω από τον εκβιασμό των τραπεζών, την απειλή των εισπρακτικών εταιρειών και τα δικαστήρια για τις κατασχέσεις του σπιτιού του Έλληνα πολίτη. Kατάφεραν να αποτρέψουν 850 πλειστηριασμούς», δήλωσε ο κ. Καμμένος.

«Δε θέλω απλά να τους συγχαρώ, θέλω να στείλω και ένα μήνυμα, από εδώ, από το Ρέθυμνο, ότι κανένα σπίτι Έλληνα πολίτη δε θα πέσει στα χέρια τραπεζίτη. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σαν απλοί στρατιώτες καλούμε τα κινήματα, τα κόμματα, τους πολίτες, αλληλέγγυοι να βρισκόμαστε κάθε μέρα στα δικαστήρια για να μην επιτρέψουμε κανέναν πλειστηριασμό σπιτιού, κανένα πλειστηριασμό γης. Αν προχωρήσουν με αγγλικό δίκαιο, να ξέρουν ότι θα μας βρουν μπροστά από κάθε σπίτι», συνέχισε προσθέτοντας: «Το σπίτι κάθε Έλληνα πολίτη είναι και δικό μας σπίτι. Αυτή η γη δε σηκώνει κατακτητές».

Σε ερώτηση για το πώς σχολιάζει τους πλειστηριασμούς που γίνονται ακόμη και ηλεκτρονικά, ο κ. Καμμένος τόνισε: «Θα μας βρουν μπροστά σε κάθε σπίτι. Να ξέρουν ότι όταν θα πάνε να κατασχέσουν οποιοδήποτε σπίτι, εάν περάσουν αντισυνταγματικά με το αγγλικό δίκαιο όπως έχουν προετοιμάσει από την πρώτη μέρα των παράνομων και αντισυνταγματικών μνημονίων, καλούμε τους πολίτες, τους καλώ και μπορεί ο εισαγγελέας να μου ασκήσει αμέσως δίωξη, όπως έκανε με τις Σκουριές, σε εξέγερση. Θα μπούμε μπροστά σε κάθε σπίτι και θα αποτρέψουμε να μπει μέσα οποιοσδήποτε πάει να κάνει κατάσχεση. Αν το επιθυμούν θα μετατρέψουμε την αντιπολίτευση σε αντίσταση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News