default-image

Θρήνος για το νεαρό ποδοσφαιριστή

Κρήτη
Θρήνος για το νεαρό ποδοσφαιριστή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Έσβησε" ο 23χρονος Βασίλης από τη Θεσσαλονίκη που είχε έρθει με την οικογένειά του τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη για να κυνηγήσει το όνειρο του, παίζοντας ποδόσφαιρο, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνον. Χθες το βράδυ ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που έμεινε στην Εντατική για 112 ημέρες, έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία 24ωρα ο 23χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε πολλαπλές αιμορραγίες στην πνευμονική χώρα.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο στις 10 το πρωί και η ταφή του θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος Βασίλης Χασαπάκης είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην είσοδο του Γαζίου, όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, προσκρούοντας σε δέντρο. Κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Όμως από εκείνο το σημείο ξεκίνησε και ο Γολγοθάς του, που δυστυχώς είχε αυτήν την τραγική κατάληξη: να χάσει τη ζωή του..!

 Συλλυπητήρια

«Στο άκουσμα του θανάτου του αθλητή ποδοσφαίρου Βασίλη Χασαπάκη, που ξεχώριζε για το ήθος και την προσωπικότητά του, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ο Θεός να τον αναπαύσει», δήλωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Συριγωνάκης, υπεύθυνος Τομέα Αθλητισμού Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News