default-image

Συνελήφθη με 73 γραμμάρια ηρωίνης σε δόσεις

Συνελήφθη με 73 γραμμάρια ηρωίνης σε δόσεις

Στα χέρια της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου έπεσε χθες το βράδυ ένας 37χρονος που είχε στην κατοχή του 73,3 γραμμάρια ηρωίνη.

Μετά από έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε η ναρκωτική ουσία, μοιρασμένη σε δόσεις, ενώ κατασχέθηκε και μία ζυγαριά ακριβείας και περίπου 1.400 ευρώ.

Στην περιοχή του Μασταμπά, όπου έμενε ο άνδρας που συνελήφθη, εξωτερικά του σπιτιού, σύμφωνα με πληροφορίες, σύχναζαν αρκετοί τοξικομανείς. Κατά τις έρευνες οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη και κατέσχεσαν δεκάδες ναρκωτικά χάπια αλλά και δέκα φυσίγγια όπλου.

Αναλυτικότερα, και σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, κατά την έρευνα των Αρχών στο σπίτι του βρέθηκαν 28 ναρκωτικά δισκία, για τα οποία στερείτο την απαιτούμενη από το νόμο ιατρική συνταγή, μία εύχρηστη ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης στην επιφάνειά της, 10 φυσίγγια και το χρηματικό ποσό των 1.335 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Το προανακριτικό έργο, που συνεχίζεται, διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. Ο φερόμενος ως δράστης παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News