default-image

Αποπλανήθηκαν παιδιά από το διαδικτυακό παιχνίδι "Ντύνω κούκλες"

Ελλάδα
Αποπλανήθηκαν παιδιά από το διαδικτυακό παιχνίδι "Ντύνω κούκλες"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στοιχεία που προκαλούν σοκ για την έξαρση της παιδοφιλίας στη χωρά αποκάλυψε στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μ. Σφακιανάκης.

Συγκεκριμένα, μίλησε ονομαστικά για το παιχνίδι «Ντύνω κούκλες» επισημαίνοντας ότι δέκα (10) περιπτώσεις παιδιών, μόνο στην Αθήνα, αποπλανήθηκαν από παιδόφιλο μέσω του παιχνιδιού «Ντύνω κούκλες» και βρέθηκαν από τους γονείς τους να αυτοφωτογραφίζονται γυμνά στις τουαλέτες.

Επιπλέον, σύμφωνα με το potiniki.gr, έκανε γνωστό ότι την τετραετία 2011-2014 απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε 271 άτομα για παιδική πορνογραφία μέσω διαδικτύου.

Ανησυχητικά είναι και τα στοιχεία για τις αυτοκτονίες. Ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αποκάλυψε ότι τα τελευταία οκτώ χρόνια η Αρχή απέτρεψε 1080 αυτοκτονίες εκ των οποίων 36 άτομα πήγαν στην εντατική.

Περιέγραψε μάλιστα μία περίπτωση απόπειρας αυτοκτονίας η οποία με την παρέμβαση της αστυνομίας αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή.

«Ήμουν» είπε ο κ. Σφακιανάκης «στην Ν. Υόρκη και μου λένε κάτι γίνεται στη χώρα σου με μια πιτσιρίκα που αυτοτραυματίζεται σε πραγματικό χρόνο. Μπαίνω στο κανάλι και τη βλέπω. Αμέσως ειδοποιώ την μονάδα, εκείνοι την εντοπίζουν και ενημερώνουν την ομάδα ΔΙΑΣ και το ΕΚΑΒ και προλάβαμε τη μικρή στο παραπέντε. Γι' αυτή την υπόθεση μας βράβευσε το FBI».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News