default-image

Επιστολή Επιμελητηρίου σε Κεγκέρογλου για το ΙΚΑ Αγίου Μηνά

Κρήτη
Επιστολή Επιμελητηρίου σε Κεγκέρογλου για το ΙΚΑ Αγίου Μηνά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολή προς τον υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου απέστειλε το Επιμελητήριο Ηρακλείου με αφορμή την αναστολή της λειτουργίας του υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ηρακλείου, στην οδό Αγίου Μηνά, για την οποία εκφράζει και την αντίθεσή του.

Η επιστολή, με θέμα "Μεταστέγαση υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ηρακλείου (Αγίου Μηνά)" και η οποία κοινοποιήθηκε στον διοικητή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο και στους βουλευτές Ηρακλείου, αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμε κύριε υπουργέ,

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε από επιχειρήσεις μέλη μας για την πρόθεση της Διοίκησης του ΙΚΑ να αναστείλει τη λειτουργία του υποκαταστήματος ΙΚΑ - ΕΤΑΜ Ηρακλείου  στην οδό Αγ. Μηνά.

Όπως σίγουρα θα γνωρίζετε, το εν λόγω υποκατάστημα εξυπηρετεί χιλιάδες ασφαλισμένους μιας και βρίσκεται στην καρδιά του πολεοδομικού ιστού της πόλης του Ηρακλείου σε ένα από τους πιο κεντρικούς δρόμους.  

Η απόφαση της αναστολής λειτουργίας του εν λόγω υποκαταστήματος, το οποίο όπως πληροφορούμαστε  λειτουργεί σε ιδιόκτητο χώρο, θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι θα είναι πλέον αναγκασμένοι να διανύουν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις εκτός Ηρακλείου.

Γι' αυτούς τους λόγους εκφράζουμε την αντίθεση μας στην εν λόγω απόφαση, και σας ζητούμε να παρέμβετε στη Διοίκηση του ΙΚΑ προκειμένου να ανακαλέσει την απόφαση.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση ή πληροφορία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News