default-image

Στον εισαγγελέα Τσίπρας, Κουβέλης και Καμμένος για τον "κουμπαρά"

Ελλάδα
Στον εισαγγελέα Τσίπρας, Κουβέλης και Καμμένος για τον "κουμπαρά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης , ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμενος και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης έχουν κληθεί στο πλαίσιο της έρευνας σχετικά με τις καταγγελίες ενδεχόμενης δωροδοκίας βουλευτών, προκειμένου να επιτευχθεί η απαιτούμενη πλειοψηφία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μάλιστα, ενδέχεται να κληθεί και ο Αλέξης Τσίπρας.

Στο μεταξύ, για αύριο έχουν κληθεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης και ο διευθυντής του γραφείου του Αλ. Τσίπρα, Νικος Παππάς.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα εξεταστεί ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Κωνσταντόπουλος .

"Θεωρώ αξιόπιστη την πηγή μου"

Την ίδια ώρα το δημοσιογραφικό απόρρητο επικαλέστηκε ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών, Π. Παναγιωτόπουλου, ο διευθυντής της εφημερίδας «Kontra News», Αιμίλιος Λιάτσος, που κατέθεσε επί μιάμιση ώρα για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών, ενόψει εκλογής προέδρου Δημοκρατίας.

Ο κ. Λιάτσος  τόνισε, σε δηλώσεις του, πως οι πληροφορίες του ήταν από αξιόπιστες πηγές.

Όπως είπε «καλώς διατάχθηκε η δικαστική έρευνα. Θα αναζητηθεί η αλήθεια και ελπίζω να υπάρχουν αποτελέσματα. Είναι σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα και δεν μπορώ να αποκαλύψω τι κατέθεσα. Επικαλέστηκα το δημοσιογραφικό απόρρητο, αλλά θεωρώ την πηγή μου απολύτως αξιόπιστη».

Ο νομικός εκπρόσωπος της εφημερίδας, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δήλωσε: «Όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ προέρχονται από αφηγήσεις αξιόπιστων ανθρώπων. Ο κ. Λιάτσος, όμως, δεν παραβίασε τα ιερά και όσια της δημοσιογραφίας. Δεν αποκάλυψε την πηγή του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News