default-image

Καμπάνια αλληλεγγύης για τα παιδιά της Παλαιστίνης

Κρήτη
Καμπάνια αλληλεγγύης για τα παιδιά της Παλαιστίνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ως την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου παρατείνεται στα σχολεία και ως τις 20 του μήνα στα γραφεία της ΕΛΜΕ, στην Ταξιάρχου Μαρκοπούλου, η προθεσμία συγκέντρωσης υλικού για τα παιδιά της Παλαιστίνης στην οποία συμμετέχει η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΕΛΜΕ Ηρακλείου «με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. (έγγραφο 19/09/2014) συμμετέχει στην καμπάνια "Ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης", που γίνεται με πρωτοβουλία της Π.Σ.Ο. (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία), της F.I.S.E. (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Οργάνωση Εκπαιδευτικών) και του Π.Α.Μ.Ε. σε συνεργασία με τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών.

Οι ημερομηνίες συγκέντρωσης υλικού παρατείνονται:

-Η συγκέντρωση υλικού στα σχολεία θα γίνεται ως την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου.

-Η συγκέντρωση υλικού στα γραφεία της ΕΛΜΕ (Ταξιάρχου Μαρκοπούλου 41) θα γίνεται ως τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου από τις 5 έως τις 8 μ. μ.

Από την ΕΛΜΕ θα αποσταλούν στα γραφεία της Γενικής Ένωσης Παλαιστινίων Εργατών που εδρεύουν στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Συζητάμε στους συλλόγους διδασκόντων, με τους Συλλόγους γονέων, με τους μαθητές μας, για τα πραγματικά αίτια του άδικου πολέμου ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης, για το δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων να έχουν πατρίδα, ενάντια στην κατοχή και εισβολή του Ισραήλ, για το δικαίωμα των λαών να παλεύουν με όλους τους τρόπους, ενάντια στους δυνάστες τους.

Ζητάμε τη συμμετοχή όλων μ' ένα τετράδιο ή μολύβι.

Παίρνουμε και όποιες άλλες πρωτοβουλίες "σκεφτεί" κάθε σχολείο ή κάθε συνάδελφος (ζωγραφιές των παιδιών, συζητήσεις, παραστάσεις κ.ά.)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News