default-image

Τραγωδία με νεκρό επιβάτη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Τραγωδία με νεκρό επιβάτη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

"Έσβησε" πριν καλά-καλά μεταφερθεί στο νοσοκομείο ένας επιβάτης, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία εν ώρα πτήσης. Γύρω στις 11 το πρωί της Τρίτης προκλήθηκε αναστάτωση στην πίστα του αεροδρομίου του Ηρακλείου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει επιτόπου για να αντιμετωπίσει το σοβαρό καρδιολογικό περιστατικό που αντιμετώπιζε ο 70χρονος Γαλλομαροκινός προσκυνητής στη Μέκκα, που βρέθηκε στο "Νίκος Καζαντζάκης" ως transit επιβάτης.

Λίγο πριν την απογείωση του αεροσκάφους, σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Γιώργο Πλιάκα, που μίλησε στο Ράδιο 98,4 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη, ο 70χρονος ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Ειδοποιήθηκε άμεσα ο γιατρός και το ΕΚΑΒ, σύμφωνα με τον ίδιο, ωστόσο παρά τις προσπάθειές τους - χρησιμοποίησαν μάλιστα και απινιδωτή - για τον 70χρονο ήταν ήδη αργά, καθώς υπέστη έμφραγμα και άφησε την τελευταία του πνοή. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιβάτης του αεροσκάφους αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και σχεδόν κατέρρευσε μπροστά στα έντρομα μάτια άλλων επιβατών και εργαζομένων.

Το αεροσκάφος με το οποίο ταξίδευε ο άτυχος άνδρας ξεκίνησε από την Τζέντα και έκανε στάση στο "Ν. Καζαντζάκης" για ανεφοδιασμό.

Η πτήση με τους υπόλοιπους επιβάτες συνέχισε με προορισμό την Τουλούζ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News