Ειδήσεις

Σε υπερτυχερό ή υπερτυχερούς στο Ηράκλειο 1.545.000 €

Η τύχη χαμογέλασε για μια ακόμη φορά σε τυχερό ή σε τυχερούς του Ηρακλείου, όπως προέκυψε κατά την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, που θα μοιράσει 1.545.000 ευρώ στους τυχερούς!

Πιο αναλυτικά, στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο πρακτορείο του Μανόλη Πινακουλάκη, στην οδό Έβανς 37 (συμβολή των οδών Έβανς και Αβέρωφ), έπεσε ο πρώτος αριθμός του Λαϊκού Λαχείου, που κερδίζει 1.545.000 ευρώ, ποσό που θα περιέλθει στην κατοχή ενός υπερτυχερού ή θα μοιραστούν σε περισσότερους τυχερούς, κάτι που δεν είχε διευκρινιστεί ακόμα μέχρι χθες.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο neakriti.gr ο κ. Πινακουλάκης, που έχει... παράδοση σε τέτοιες επιτυχίες, πρόκειται για τον αριθμό 11420, ενώ κερδίζει όλη η σειρά με το διόλου ευκαταφρόνητο αυτό ποσό.

Όπως έγινε γνωστό από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου, πρόκειται όχι για παραπάνω από έναν υπερτυχερό, καθώς τη μία πεντάδα την είχε αγοράσει από το συγκεκριμένο πρακτορείο ένας λαχειοπώλης από τη Χερσόνησο.

Το συγκεκριμένο πρακτορείο, πάντως, σίγουρα είναι γουρλίδικο, καθώς πριν από μερικές ημέρες ένα ακόμα δελτίο με 300 χιλιάδες ευρώ είχε δοθεί σε λαχειοπώλη, αυτήν τη φορά στην περιοχή της Μεσαράς.

Σχόλια