default-image

Συνάντηση Ν. Ανδρουλάκη με την ευρωβουλευτή Lucy Anderson

Συνάντηση Ν. Ανδρουλάκη με την ευρωβουλευτή Lucy Anderson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ζητήματα της απασχόλησης, των συνθηκών εργασίας, του περιβάλλοντος αλλά και το θέμα του ευρωσκεπτικισμού βρέθηκαν στο επίκεντρο συζήτησης του γραμματέα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ και ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη και της ευρωβουλευτού των Εργατικών της Μ. Βρετανίας Lucy Anderson.

«Αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον του ΠΑΣΟΚ στρέφεται στη δυσκολία των πολιτών να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και στην αντιμετώπιση της ανεργίας», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος συναντήθηκε τη Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου, με την ευρωβουλευτή των Εργατικών της Μ. Βρετανίας κ. Anderson, στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος.

«Ωστόσο αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι Ευρωπαίοι», επεσήμανε ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ «είναι το μέγεθος των θυσιών του ελληνικού λαού. Σε κάθε περίπτωση, η εικόνα μιας Ευρώπης που χωρίζεται σε πιστωτές και οφειλέτες, σε τιμωρούς και τιμωρημένους απέχει πολύ από το όραμα των εμπνευστών της».

Η κ. Lucy Anderson από την πλευρά της υποστήριξε ότι «δεν μπορεί παρά να δουλέψουμε όλοι μαζί», επισημαίνοντας την ανάγκη συνδιαμόρφωσης των πρωτοβουλιών που πρέπει να ληφθούν το επόμενο διάστημα από την ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News