Ειδήσεις

Ένωση Συλλόγων Γονέων: Καλεί σε συστράτευση για την Παιδεία

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Ηρακλείου με ανακοίνωσή της καλεί όλους τους συλλόγους γονέων της περιοχής και όλους τους γονείς σε συνέλευση-συζήτηση αύριο Τετάρτη 15 Οκτώβρη, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλικαρνασσού (Μαυσώλου 75).

Όπως αναφέρει η Ένωση, «η γνώση είναι η δύναμή μας! Η Ένωση Συλλόγων Γονέων είναι η κοινή δύναμη όλων των γονιών του Δήμου Ηρακλείου. Είναι η σύμπραξη όλων των συλλόγων γονέων για να έχουμε μεγαλύτερη δύναμη.

Όσοι πιο πολλοί συμμετέχουμε τόσο το καλύτερο για τη μόρφωση των παιδιών μας.

Ελάτε στις τοπικές συνελεύσεις που οργανώνει η Ένωση ανά δημοτικό διαμέρισμα για να συζητήσουμε για όλα όσα αφορούν την παιδεία! Για τα σχολεία της περιοχής μας, για τα ζητήματα των εκπαιδευτικών, τη μόρφωση και την υγεία των μαθητών, την άθλησή τους, τις πολιτιστικές δραστηριότητές τους, το μέλλον τους.

Να ανταλλάξουμε απόψεις για το ρόλο των συλλόγων γονέων, την κοινή δράση με τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τα σωματεία και τις λαϊκές επιτροπές.

Σήμερα που το όνειρο των παιδιών μας για μόρφωση σε ένα δημόσιο και δωρεάν σχολείο απομακρύνεται όλο και περισσότερο, πρέπει να το φέρουμε στο προσκήνιο του αγώνα μας.

Σήμερα που το κράτος δαπανά όλο και λιγότερα για τα σχολεία με αποτέλεσμα τα προβλήματα να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια…

Σήμερα που υπάρχουν μαθητές που λιποθυμούν από ασιτία…

Οι γονείς έχουμε υποχρέωση απέναντί τους, να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας.

Να κάνουμε τους συλλόγους και την Ένωση φορείς διεκδίκησης του δημόσιου και δωρεάν σχολείου για όλα τα παιδιά χωρίς διακρίσεις!

Διεκδικητές ενός καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά μας!  

Προσκαλούμε όλους τους συλλόγους γονέων της περιοχής, όλους τους γονείς σε συνέλευση-συζήτηση την Τετάρτη 15 Οκτώβρη στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλικαρνασσού».

Σχόλια