default-image

"Μιλάνε αυτοί που υπονόμευσαν τον Γ. Παπανδρέου"

Κρήτη
"Μιλάνε αυτοί που υπονόμευσαν τον Γ. Παπανδρέου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το "γάντι" σήκωσε ο άλλοτε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης στα όσα απαντάει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για το κείμενο των 4.000 στελεχών του "παπανδρεϊκού μπλοκ", μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και τον Γ. Σαχίνη.

«Μιλάνε για εμάς αυτοί που το Νοέμβριο του 2011 με 15 βουλευτές υπονόμευσαν τον Γιώργο Παπανδρέου και τον έριξαν από την κυβέρνηση;

Δεν μπορεί η σημερινή ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ να λειτουργεί ως κλειστή παρέα. Υπάρχει θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ αλλά κυρίως ανάγκη αλλαγής της πολιτικής του, που βλέπει συμμαχίες μόνο με την δεξιά του κ. Σαμαρά.

Η εκδήλωση στις 24 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο, εκτός από τα ντοκουμέντα για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ παρουσία του Γ. Παπανδρέου, αναπόφευκτα θα έχει και πολιτικό αντίκτυπο…», ανέφερε.

Ο κ. Καρχιμάκης ζήτησε εδώ και τώρα έκτακτο συνέδριο σημειώνοντας με νόημα ότι «από το ΠΑΣΟΚ δε φεύγουμε… Το ΠΑΣΟΚ της σημερινής ηγετικής του ομάδας κάνει ό,τι μπορεί για να εξαφανίσει το κόμμα από την πολιτική σκηνή με "μανδύες" τύπου "Δημοκρατικής Παράταξης"».

Υπενθυμίζεται πως έκτακτο συνέδριο ΠΑΣΟΚ, και αλλαγή πολιτικής ζητούν 4.000 στελέχη της "Κίνησης των 75". 442 οι υπογραφές από την Κρήτη, εκ των οποίων οι 252 από το Ηράκλειο, οι 147 από το Λασίθι, οι 24 από τα Χανιά και οι 19 από το Ρέθυμνο.

Σε κείμενο που έχουν αναρτήσει στο blog της Κίνησης, επισημαίνουν ότι το συνέδριο του Κινήματος πρέπει να γίνει πρώτα από όλα και να αποτελέσει το κυρίαρχο όργανο για όλες τις αποφάσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News