default-image

"Ο κ. Βενιζέλος πρέπει να σεβαστεί ταυτότητα και καταγωγή"

Κρήτη
"Ο κ. Βενιζέλος πρέπει να σεβαστεί ταυτότητα και καταγωγή"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την προσωπική άποψη πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος πρέπει να σεβαστεί ιστορία, πολιτισμό, ταυτότητα και καταγωγή, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

«Όταν όλη η ανθρωπότητα ασχολείται με την Μακεδονική μας γη.

Όταν γνωρίζουμε ότι η ιστορία, ο πολιτισμός, η καταγωγή και η ταυτότητα δεν μπορεί να μπαίνουν σε μικροπολιτική αντιπαράθεση. Δεν νοείται σε αυτή την χρυσή ευκαιρία ο κ. Βενιζέλος να τοποθετείται έτσι στην 69η Γενική Συνέλευση ΟΗΕ», προσθέτει.

"Όχι παιχνίδια με το σύνταγμα κ. Βενιζέλο"

«Αποσύρθηκε η διάταξη που έθετε ως αναγκαία προϋπόθεση, για την στοιχειοθέτηση του αδικήματος της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, τον πορισμό οικονομικού οφέλους. Ο κ. Βενιζέλος λέει ότι με τους 8 Χρυσής Αυγής στην φυλακή, χρειάζονται για εκλογή προέδρου 175 βουλευτές. Τα παραπάνω δείχνουν τα παιγνίδια που ετοιμάζουν για να κρατηθούν στην εξουσία. Όχι κ. Βενιζέλο τέρμα τα παιχνίδια».

Για την ημερίδα του Λευτέρη Αυγενάκη

«Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου γίνεται ημερίδα που οργανώνει το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Λ. Αυγενάκη. Στην Α' ενότητα θα συζητηθεί «ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης Α' βαθμού στην ανάπτυξη των τριών μοντέλων τουρισμού στο νότο και στην ενδοχώρα».

Είναι πράγματι πρόκληση, μετά την μνημονιακή πολιτική φτωχοποίησης και ερημοποίησης της περιοχής και γενικότερα του νότου, την αποτυχημένη καλλικρατική δομή με τους ανίσχυρους πια δήμους, να μιλούν για ανάπτυξη, όταν μάλιστα έχουν χάσει και την παραμικρή δυνατότητα κοινωνικής πολιτικής.

Στην Γ' ενότητα θα συζητηθεί «ο ρόλος της Περιφέρειας Κρήτης για την εκπόνηση, χρηματοδότηση και υλοποίηση στρατηγικών για την ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη στην ενδοχώρα της Κρήτης».

Είναι όντως πρόκληση, όταν οι μικροί πρωθυπουργοί που ευαγγελίζονταν κάποτε, αδυνατούν, λόγω της μη στήριξης από την κεντρική γραφειοκρατική δομή, να υλοποιήσουν τα στοιχειώδη, να καλούνται να εκπονήσουν στρατηγικό σχέδιο και μάλιστα με χρηματοδότηση τους.

Ξεπουλούν αεροδρόμια, λιμένες, δημόσια γη, δάση αιγιαλό και τώρα ζητούν μάστερ πλαν ανάπτυξης. Καλύτερα να μιλήσουν και να διασφαλίσουν την μη ύπαρξη μεγαλοεργολάβων στο ΕΣΠΑ και ας αφήσουν τις ουτοπίες. Καλύτερα να δεσμευτούν για την μη ύπαρξη διοδίων και ας αφήσουν τα μεγαλόσχημα.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News