default-image

Μοναδική πρεμιέρα για το "Καλό Μεσημέρι"

Κρήτη
Μοναδική πρεμιέρα για το "Καλό Μεσημέρι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία και μια απίστευτη ενέργεια ξεκίνησε χθες το "Καλό Μεσημέρι", μια εκπομπή που εδώ και πολλά χρόνια καλά κρατεί στην "ΚΡΗΤΗ TV"!

Ένα ευχάριστο κλίμα, μια ζεστή-δυνατή παρέα για άλλη μια σεζόν έρχεται να μας αλλάξει τα μεσημέρια κάνοντάς μας όλους να νιώθουμε καλύτερα. Το team του "Καλού Μεσημεριού" απαρτίζεται από φρέσκα πρόσωπα και στήλες. Ο Στέλιος Ζερβός, σταθερή αξία για την εκπομπή, με ένα πλατύ χαμόγελο, υποδέχτηκε τους τηλεθεατές αλλά και τη νέα παρουσιάστρια, που μόνο νέα δε φάνηκε να ήταν, γλυκύτατη και πανέμορφη. Πρόκειται για την Αγγελική Καλογεράκη, η οποία εμφανίστηκε με το δικό της αέρα στην πρώτη της τηλεοπτική εκπομπή, που τα είχε όλα και, όπως φάνηκε, η απήχηση των τηλεθεατών ήταν μεγάλη!

Χθες στην πρώτη εκπομπή του "Καλού Μεσημεριού" εμφανίστηκαν επίσης παλιοί αλλά και νέοι συνεργάτες, όπως η Δήμητρα Σιβρή με θέματα πολιτισμού, ο Θέμος Ρήγας με την πετυχημένη στήλη της μαγειρικής, η Μαρίνα Στεφανάκη με τη στήλη της μόδας, η Βούλα Νεονάκη με ρεπορτάζ και ελεύθερα θέματα.

Ο Στέλιος δήλωσε ότι θα του πάρει καιρό να μην αναφέρει το όνομα της Ανδριανής - που μετά από μια καταξιωμένη πορεία 10 χρόνων στην παρουσίαση της εκπομπής επέλεξε να αφοσιωθεί στην παρούσα φάση στο σημαντικό ρόλο της μητέρας - και ζήτησε από την Αγγελική λίγο χρόνο και να τον δικαιολογεί αν ακούει να την αποκαλεί Ανδριανή. Και αυτό διότι, μετά την απόφαση της αγαπημένης παρουσιάστριας να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, ήταν αναγκαία η αλλαγή του γνωστού τηλεοπτικού δίδυμου που παρουσίαζαν την εκπομπή "Καλό Μεσημέρι" επί 10 χρόνια! Με τον Στέλιο Ζερβό και την Αγγελική Καλογεράκη, το "Καλό Μεσημέρι" είναι το μεσημεριανό ραντεβού που δίνουμε στις 15:00 για να ψυχαγωγηθούμε, για να ενημερωθούμε άλλα και για να καταγράψουμε την καθημερινότητα με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους τηλεθεατές.

Με σύνθημα "Καλό Μεσημέρι, γιατί... μαζί περνάμε καλύτερα!" ξεκινά άλλη μια δημιουργική χρονιά με νέες ιδέες, ενημέρωση για όλα τα θέματα και ποικίλα ρεπορτάζ. Το "Καλό Μεσημέρι" είναι η ψυχαγωγική πρόταση της "ΚΡΗΤΗ TV" καθημερινά για 2 ολόκληρες ώρες με θέματα που κινούν το ενδιαφέρον και μας καθηλώνουν στην τηλεόραση.

Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε

«Όταν η Ανδριανή μού ανακοίνωσε, αρχές του Σεπτέμβρη ότι, μετά και τη γέννηση του δεύτερου μωρού της, ένας κύκλος ολοκληρώθηκε και θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, σκέφτηκα ότι με τον πιο γλυκό τρόπο ολοκληρώθηκαν 10 χρόνια μιας υπέροχης συνεργασίας. Μέσα από την κοινή μας πορεία ταυτιστήκαμε με την εκπομπή "Καλό Μεσημέρι" που, επιτρέψτε μου να σας πω, τη νιώθω σαν δεύτερη οικογένειά μου. Δουλεύουν πολλοί άνθρωποι για αυτή την τηλεοπτική παραγωγή μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Έπρεπε άμεσα να βρεθεί ένα νέο πρόσωπο και μετά από ψάξιμο και δοκιμαστικά βρήκαμε την Αγγελική Καλογεράκη. Νέα, όμορφη, φωτογενής αλλά με χαρακτήρα και ήθος. Έχει μια ψυχραιμία και μια σοβαρότητα. Της ζήτησα να κάνει κάτι τρελό, να βγει ζωντανά να παρουσιάσει μαζί μου μια εκπομπή... Και το έκανε... Και τα πήγε και μια χαρά. Πιστεύω ότι αν δουλέψει πολύ αυτό το κορίτσι θα έχει μέλλον στη δημοσιογραφία. Θέλει το χρόνο της να εξοικειωθεί και να χαλαρώσει με τον τηλεοπτικό φακό. Και να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας για να υπάρχει και τηλεοπτική χημεία. Είναι μια πρόκληση αυτή η νέα αρχή και για εκείνη και για μένα. Αλλά νιώθω ασφάλεια γιατί και η παραγωγή και ο σταθμός μας στηρίζουν και κάνουν αυτή τη νέα αρχή να περπατάει σταθερά και με ασφάλεια. Παρουσιάζοντας στο κοινό μια εκπομπή με ποιότητα λόγου και εικόνας», δήλωσε ο Στέλιος Ζερβός λίγο μετά τη χθεσινή πρεμιέρα της εκπομπής.

Aγγελική Καλογεράκη: «Ο Στέλιος με καθοδηγεί»

«Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα η χθεσινή ημέρα. Είχα άγχος στην αρχή, όμως ο Στέλιος με βοηθά πάρα πολύ, καθώς είναι δίπλα μου και με καθοδηγεί και έτσι δεν κατάλαβα πώς πέρασε ο χρόνος. Για φέτος θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να παρουσιάσουμε νέες ενότητες, πολλά νέα και ενδιαφέροντα θέματα αλλά και πολλή ψυχαγωγία», είπε η Αγγελική Καλογεράκη. «Το "Καλό Μεσημέρι" είναι μια πολύ δημιουργική ομάδα και είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά μου να συμμετέχω σε αυτή. Νιώθω πολύ τυχερή, καθώς οι άνθρωποι του καναλιού σε κάνουν να τους νιώθεις σαν την οικογένειά σου», είπε η Δήμητρα Σιβρή.

Της Μαρίας Αντωνογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News