default-image

ΕΚΗ: Επιστολή διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό

Κρήτη
ΕΚΗ: Επιστολή διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου, με αφορμή τη φοροεισπρακτική πολιτική της κυβέρνησης και εξαιτίας της αναλγησίας της απέναντι στον Έλληνα πολίτη, έστειλε την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό της χώρας κ. Σαμαρά Αντώνη, κοινοποιώντας την παράλληλα στον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, αλλά και στους βουλευτές.

«Κύριε πρωθυπουργέ, πέστε μας μέχρι πού θα φτάσει ή αναλγησία και ο εμπαιγμός σας σ' ένα λαό που του έχετε πάρει τα πάντα. Μιλάτε για πλεονάσματα και προσπαθείτε με κάθε μέσο και τρόπο να πάρετε και το τελευταίο ευρώ από κάθε Έλληνα εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο, στερώντας μας πολλές φορές ακόμα και την αξιοπρέπειά μας.

Ανακοινώνεται μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης κατά 30%  όταν η τιμή του πετρελαίου έχει εκτοξευτεί στα ύψη και παράλληλα τα καυσόξυλα θα πωλούνται  με το κυβικό για να φτάσει η τιμή τους το πετρέλαιο.

Δεν επιστρέφεται και παρακρατείτε παράνομα χρήματα χιλιάδων πολιτών που εισπράξατε ή έχουν βεβαιωθεί στις εφορίες από το χαράτσι στη ΔΕΗ για χρέωση παραπάνω Τ.Μ με υπαιτιότητα των Δήμων, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στους φορολογούμενους ( φορολογική ενημερότητα κ.λπ).

"Σας ευχαριστούμε" που μας κάνατε τη χάρη να πληρώσουμε με δώσεις τον ΕΝΦΙΑ  και μάλιστα έγινε τόσος ντόρος για έξι δόσεις. Γνωρίζετε ότι κάθε δύσμοιρος που πάει να πάρει την επιστροφή φόρου και οτιδήποτε άλλο οφείλει το κράτος. αν και έχει πληρώσει με τις τελευταίες οικονομίες του την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ, οι εφορίες παρακρατούν ολόκληρο το ποσό του ΕΝΦΙΑ. δηλ. δεν ισχύουν οι δόσεις.

Ανακοινώσατε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους τους ανασφάλιστους. Ουδέν ψευδέστερον. Με υπεύθυνη δήλωση και δόσεις πληρώνουν, αν έχουν χρήματα, οι ανασφάλιστοι τα νοσήλια. Με 7,5 εκατομμύρια ευρώ είναι χρεωμένοι οι ανασφάλιστοι στα δυο νοσοκομεία του Ν. Ηρακλείου και διαβεβαιώστε μας ότι το επόμενο διάστημα δε θα βεβαιωθούν στις εφορίες, κύριε πρωθυπουργέ.

Αυτά μόνο ως αναφορά αυτών που εξαγγείλατε στη Θεσσαλονίκη. Απλά και κατανοητά για να καταλαβαινόμαστε.  Να είστε όμως σίγουρος ότι κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας και όχι εμάς. Θα διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας με οποιοδήποτε τίμημα, μια αξιοπρέπεια που εσείς έχετε χάσει προ πολλού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News