default-image

Αυτοκίνητο σε γκρεμό - Μεγάλη επιχείρηση στην Ιεράπετρα

Κρήτη
Αυτοκίνητο σε γκρεμό - Μεγάλη επιχείρηση στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραλίγο τραγωδία το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Ανατολή της Ιεράπετρας, όταν ένα 4x4, με οδηγό έναν 43χρονο, έπεσε σε ρέμα βάθους πενήντα μέτρων.

Τη "βουτιά" στο κενό είδε κατά τύχη μια αγρότισσα που έσπευσε να ενημερώσει το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία που έστησε επιχείρηση στην περιοχή για την ανάσυρση του τραυματία, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Στο σημείο έσπευσαν δυο οχήματα και επτά άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Ιεράπετρας, που κατάφεραν γρήγορα να απεγκλωβίσουν τον τραυματία.

Μέχρι, όμως, να ολοκληρωθεί η επίπονη διαδικασία της ανάσυρσης του τραυματία από τον γκρεμό, βρισκόταν σε εξέλιξη ένας άλλος αγώνας δρόμου για να βρεθεί τρόπος ο 43χρονος να φτάσει στο νοσοκομείο.

Το ασθενοφόρο του νοσοκομείου της Ιεράπετρας βρισκόταν σε διακομιδή ασθενούς στο Ηράκλειο.

Μπροστά στον κίνδυνο για τη ζωή και την υγεία του θύματος κινητοποιήθηκε εφεδρικό ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο κινήθηκε με την εθελοντική συνδρομή του προσωπικού που δεν είχε βάρδια. Για τον ίδιο σκοπό κινητοποιήθηκε και ασθενοφόρο από τον Άγιο Νικόλαο, ωστόσο δε χρειάστηκε τελικά η συνδρομή του.

Ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας σοβαρά τραυματισμένος και υποβάλλεται σε ακτινοσκοπικό έλεγχο. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση των γιατρών δε φαίνεται να αντιμετωπίζει κίνδυνο η ζωή του.

Του Νίκου Πετάση

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News