default-image

Απάτη με πωλήσεις στο διαδίκτυο και απειλές

Κρήτη
Απάτη με πωλήσεις στο διαδίκτυο και απειλές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απάτη με διαστάσεις και επίκεντρο τις διαδικτυακές πωλήσεις, βρίσκεται στο επίκεντρο των αστυνομικών τα τελευταία 24ωρα, που έχουν δεχθεί βροχή τις καταγγελίες, για ιστοσελίδα κρητικού επιχειρηματία στο χώρο της αγοράς ανταλλακτικών, που λαμβάνει τα χρήματα για τις παραγγελίες που γίνονται αλλά δεν αποδίδει στους αγοραστές αυτά που έχουν πληρώσει, ενώ ταυτόχρονα όπως αναφέρει συγκεκριμένη καταγγελία, απειλεί τους ανθρώπους που λένε ότι τους έχει εξαπατήσει, ότι θα "βάλει ανθρώπους του να τους κάνουν ζημιά".

Η υπόθεση ήρθε στο φως από καταγγελία επιχειρηματία στην Αθήνα του κυρίου Ν.Β, ο οποίος έψαχνε για κινητήρα ενός αυτοκινήτου. Εντόπισε ακριβώς το μοντέλο που ζητούσε, στην ιστοσελίδα του συγκεκριμένου κρητικού, ο οποίος ως έδρα της επιχείρησης του έχει δηλώσει περιοχή κοντά στο Ηράκλειο.

Αφού παράγγειλε ηλεκτρονικά αυτό που ήθελε και κατέβαλε μέσω τραπέζης όπως είπε τα 1800 ευρώ που κόστιζε ο κινητήρας, περίμενε επί 10 περίπου μέρες, αλλά το εξάρτημα δεν έφτανε στα χέρια του. Τις πρώτες μέρες όπως τόνισε μιλώντας στο neakriti.gr η απάντηση που του δινόταν από τον επιχειρηματία ήταν ότι κάποιο πρόβλημα είχε με τη μεταφορά, ωστόσο στην τελευταία επαφή που είχε μαζί του, του απάντησε ότι κινητήρας δεν υπάρχει, αλλά και ότι χρήματα δεν πρόκειται να του επιστραφούν.

Ο σαστισμένος επιχειρηματίας από την Αθήνα, αφού ζήτησε με επιμονή τα χρήματά του, σχεδόν αποσβολωμένος όπως είπε άκουσε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο να τον απειλεί, λέγοντάς του ότι αν επιμείνει, ο ίδιος μέσω γνωστών του θα μπορούσε να του κάνει κακό.

Σε επαφές που είχε με Αστυνομικό Τμήμα στα περίχωρα του Ηρακλείου, το θύμα αυτής της περιπέτειας, άκουσε τους αστυνομικούς όπως τόνισε, να του λένε ότι υπάρχουν κι' άλλες καταγγελίες για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, που με βάση αυτά τα δεδομένα, μάλλον έχει εξαπατήσει κι άλλο κόσμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News