default-image

Δε δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο Χρ. Αηδόνης

Ελλάδα
Δε δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο Χρ. Αηδόνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πληθαίνει ο αριθμός των ανεξάρτητων βουλευτών που θα ψηφίσουν κατά ή θα δηλώσουν "παρών" στη σημερινή ψηφοφορία για την πρόταση εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Όπως δήλωσε στη συζήτηση της πρότασης εμπιστοσύνης στη Βουλή ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Αηδόνης, «θα συμβάλω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη σταθερότητα της πατρίδας μου», ωστόσο, όπως είπε, δε θα υπερψηφίσει την πρόταση.

Ο ίδιος διευκρίνισε πως η άρνησή του στην πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης έχει το μήνυμα της ανάγκης για συνεννόηση και ριζοσπαστικές αλλαγές και δε συνιστά μήνυμα αποσταθεροποίησης.

«Είμαστε στη στιγμή της απαιτούμενης εθνικής συνεννόησης. Αλλά και της ανάγκης να δώσουμε οριστική λύση σε παθογένειες που μας κρατούν καθηλωμένους. Πιστεύω ότι είναι ευκαιρία, στην αναθεώρηση του Συντάγματος, να προβλεφθεί σταθερός κύκλος διακυβέρνησης για να εξαφανίσουμε μια κακοδαιμονία του πολιτικού μας συστήματος που καθηλώνει πολλές κυβερνήσεις και τις καθιστά ενδοτικές και ευάλωτες στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία», τόνισε ακόμη ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω στις εκλογές, όπως δεν πιστεύω ότι καμία μακρά προεκλογική περίοδος θα βοηθήσει τη χώρα μου. Θα συμβάλω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη σταθερότητα της πατρίδας μου. Η άρνησή μου στην ψήφο εμπιστοσύνης που ζητάει σήμερα η κυβέρνηση δεν επιζητά την αποσταθεροποίηση αλλά είναι ένα μήνυμα για ανάγκη συνεννόησης και ριζοσπαστικών αλλαγών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News