default-image

Σ.Βαρδάκης: Η ισχύς εν τη ενώσει για τον ΕΝΦΙΑ (Ηχητικό)

Κρήτη
Σ.Βαρδάκης: Η ισχύς εν τη ενώσει για τον ΕΝΦΙΑ (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώνουν δυνάμεις οι παραγωγικοί φορείς σε τοπικό επίπεδο έναντι του ΕΝΦΙΑ αρχής γενομένης από τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ την ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού στη Βουλή, όπως είπε στο Ράδιο 9,84 και στην Α. Δουλγεράκη, ο πρόεδρος του ΕΚΗ Σωκράτης Βαρδάκης.

Αναφορικά με τη συλλογική προσφυγή στη Δικαιοσύνη, κρίθηκε ότι αυτό δεν είναι εφικτό και επιλέχθηκε η μεμονωμένη παράσταση διαμαρτυρίας στις κατά τόπους εφορίες.

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων εξέδωσε και τα τελευταία εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ και έτσι πλέον στο σύστημα Taxis είναι αναρτημένο το σύνολο των εκκαθαριστικών που ξεπερνούν τα 7 εκατομμύρια.

Όσον αφορά στους ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν εντοπιστεί να έχουν κάνει σοβαρά λάθη στο Ε9 και εξ αυτού του λόγου δεν μπορεί να γίνει η εκκαθάριση του φόρου για κάποιο ή για το σύνολο των περιουσιακών τους στοιχείων, η εφορία δεν έχει υπολογίσει το φόρο για το συγκεκριμένο ακίνητο και το εκκαθαριστικό περιλαμβάνει ειδοποίηση ότι ο φορολογούμενος θα πρέπει να συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία του Ε9 ώστε το ακίνητο να θεωρείται δηλωμένο.

Αυτό θα μπορέσει να το κάνει μόλις ανοίξει το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής τροποποιητικών δηλώσεων δηλαδή από τα μέσα Οκτωβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2014.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News