default-image

Ολοκληρώθηκε η εκστρατεία της Σακορράφειου Βιβλιοθήκης

Κρήτη
Ολοκληρώθηκε η εκστρατεία της Σακορράφειου Βιβλιοθήκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις της Σακορράφειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καστελλίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας με τίτλο: "Ό,τι κι αν σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο - Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες!". Η εκστρατεία διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και το κοινωνικό δίκτυο βιβλιοθηκών "Future Library".

Φέτος, για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι, διοργανώθηκαν συνολικά 30 εκδηλώσεις, στις οποίες συμμετείχαν 720 παιδιά και 17 εθελοντές που περιηγήθηκαν σε δημιουργικές διαδρομές γνώσης. Η Σακορράφειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστελλίου ευχαριστεί θερμά τόσο τα παιδιά που συμμετείχαν και μοιράστηκαν πάνω από 100 ώρες δημιουργικών δραστηριοτήτων, όσο και τους εθελοντές - εμψυχωτές για την πολύτιμη βοήθεια τους και τη σημαντική συμβολή τους στην υλοποίηση των δράσεων.

Αναλυτικά, οι εθελοντές - εμψυχωτές της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2014 για τη Σακορράφειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστελλίου ήταν οι εξής: Καλογεράκης Γεώργιος, Ασσαργιωτάκη Ειρήνη, Μπεχλιβάνου Ειρήνη, Αμαριωτάκη Καλλιόπη, Αναστασάκη Μαρία, Αποστολάκης Σπυρίδων, Γαλατιανού Σοφία, Γαρεφαλάκη Ιωάννα, Δαμιανάκης Βασίλειος, Κριτσιλίδου Παρθένα, Μαράκη Χριστίνα, Μαράκη Χρυσή, Μπουγκά Ευαγγελία, Σαπουντζάκη Σοφία, Σεργάκη Σοφία, Στασινοπούλου Βασιλική, Χαλκιαδάκης Νικόλαος.

Η «Future Library», με την αποκλειστική χρηματοδότηση του «Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος», υποστήριξε την εκστρατεία σε όλη τη διάρκεια υλοποίησης της και προμήθευσε τη Σακορράφειο Βιβλιοθήκη με 100 βιβλία, προωθητικό υλικό, αναλώσιμα και εποπτικά μέσα, υλικά απαραίτητα για τις δράσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News