default-image

"Πνίγηκε" στα λύματα η αίθουσα αφίξεων του "Ν. Καζαντζάκης"

Κρήτη
"Πνίγηκε" στα λύματα η αίθουσα αφίξεων του "Ν. Καζαντζάκης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης", όπου εντοπίστηκε από το φακό της "ΚΡΗΤΗ TV" το συνεργείο καθαρισμού να καθαρίζει τα λύματα που είχαν "φύγει" από τις τουαλέτες της αίθουσας αφίξεων και είχαν φτάσει μέχρι και μέσα στην αίθουσα. Οι άνθρωποι του συνεργείου αρνήθηκαν ότι καθάριζαν λύματα και υποστήριξαν ότι απλά καθάριζαν τα πλακάκια στις 8 το βράδυ, ώρα αιχμής του αεροδρομίου.

Ωστόσο οι άνθρωποι που εργάζονται στο αεροδρόμιο αποκάλυψαν την αλήθεια. Είναι λύματα που έρχονται κατευθείαν από τις τουαλέτες. Το πιο τραγικό απ' όλα; Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό… Περίπου 10 φορές το χρόνο γίνεται, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο, με τους ίδιους να έχουν πλέον αγανακτήσει.

O αερολιμενάρχης κ. Πλιάκας επισήμανε ότι αν δε διορθωθεί το πρόβλημα στις τουαλέτες στην αίθουσα αφίξεων θα τις κλείσει.

Κι όλα αυτά, στον κεντρικό αερολιμένα της Κρήτης και στο δεύτερο αεροδρόμιο σε αφίξεις στην Ελλάδα, με τις χθεσινές εικόνες να αποδεικνύουν ότι δυστυχώς ο αερολιμένας δε βούλιαξε μόνο από τουρίστες.

Της Φωτεινής Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News