Ειδήσεις

ΕΛ.ΑΣ. το μεγαλείο σου - Τριτοκοσμικές εικόνες

Μια παγιωμένη κατάσταση, που ουδόλως τιμά την ΕΛ.ΑΣ., αλλά και κάθε άνθρωπο που συναλλάσσεται με τις υπηρεσίες της, καυτηριάζει αναγνώστης του portal neakriti.gr, που έτυχε να περάσει το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου.

Σαν να μην έφτανε η κατάσταση που επικρατεί περιμετρικά του καταυλισμού των αθίγγανων που γειτνιάζει "αρμονικά" με τις αστυνομικές υπηρεσίες, οι αβλεψίες που υπάρχουν από καταβολής τού - κατά τα άλλα - "υπερσύγχρονου" κτιρίου εξακολουθούν να εκθέτουν τους αρμοδίους στα μάτια κάθε πολίτη.

Οι αγωγοί που εικονίζονται στις φωτογραφίες του πολίτη, οι οποίες κυκλοφορούν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μεταφέρουν το νερό που συγκεντρώνεται στον εσωτερικό περίβολο στον εξωτερικό χώρο.

Τα νερά πέφτουν πάνω στο πεζοδρόμιο, τα οποία το χειμώνα, για όσους γνωρίζουν, είναι ουσιαστικά απροσπέλαστο για τους πεζούς και καταλήγουν στο δρόμο. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εικόνα του χώρου και βεβαίως για τις συνθήκες υγιεινής.

Η ρίψη νερών στο δρόμο και σε κοινόχρηστους χώρους, αν δεν κάνουμε λάθος, συνεπάγεται πρόστιμο για κάθε πολίτη, αν υπήρχε Δημοτική Αστυνομία, για να βεβαιώσει την παράβαση…

Σχόλια