default-image

Κόντρα για την αυριανή απουσία του Σαμαρά από τη Βουλή

Ελλάδα
Κόντρα για την αυριανή απουσία του Σαμαρά από τη Βουλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο κύκλο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησε η είδηση ότι κατά την αυριανή πρώτη μέρα συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης θα απουσιάζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 

Ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να παραστεί στην Ολομέλεια, καθώς θα βρίσκεται σε έκτακτη σύνοδο της Ε.Ε.. Την εναρκτήρια ομιλία αναμένεται να εκφωνήσει ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης.

Τοποθέτηση ΣΥΡΙΖΑ-Απάντηση Σ. Βούλτεψη

Για αδικαιολόγητη και προσβλητική για τη Βουλή απουσία έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, και παράλληλα χαρακτήρισε «ακροδεξιό κέρας της κυβέρνησης» τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη, ο οποίος αναμένεται να εκφωνήσει την εναρκτήρια ομιλία, αντί του Πρωθυπουργού. 

Απαντώντας του η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη δήλωσε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθυβρίζει τον πρωθυπουργό επειδή θα μεταβεί αυθημερόν στο Μιλάνο για την έκτακτη σύνοδο κορυφής για την απασχόληση.

«Μην ανησυχεί ο κ. Τσίπρας, το μάθημά του θα το πάρει από τον πρωθυπουργό για ακόμη μια φορά μέσα στη Βουλή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πάντως, διαβεβαιώνουμε το ΣΥΡΙΖΑ ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες για την επόμενη σύνοδο κορυφής, που θα πραγματοποιήσουν, θα ζητήσουν οπωσδήποτε την άδεια του κ. Σκουρλέτη...», κατέληξε δηκτικά η κυβερνητική εκπρόσωπος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News