default-image

Αχτίδα φωτός για την άστεγη οικογένεια με το 8μηνών βρέφος

Κρήτη
Αχτίδα φωτός για την άστεγη οικογένεια με το 8μηνών βρέφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητική αγγίζοντας ευαίσθητες χορδές και αποδεικνύοντας ότι παρά τον οικονομικό  γολγοθά που βιώνει ο καθένας ,η στήριξη στον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται ,δεν γνωρίζει εμπόδια και φραγμούς, αποδεικνύεται  η ανταπόκριση του κόσμου προς την οικογένεια που συγκίνησε τους Κρητικούς με το μωράκι των 8 μηνών να περνάει τους πρώτους μήνες της ζωής του στα παγκάκια του Ηρακλείου και ανέδειξε το neakriti.gr και το ράδιο 9,84.

Πολίτες κάθε ηλικίας από την πρώτη στιγμή ευαισθητοποιήθηκαν και έσπευσαν να βοηθήσουν και εμπράκτως την οικογένεια που φιλοξενείται προσωρινά στα γραφεία της Ομάδας Αλληλεγγύης της Αγίας Αικατερίνης.

"Ο κόσμος μας βοήθησε σε τέτοιο βαθμό που και εμείς οι ίδιοι δεν το περιμέναμε , πλημμυρίζοντας με είδη πρώτης ανάγκης και πράγματα αναγκαία για την επιβίωση του μωρού ,τα γραφεία μας ," λέει ικανοποιημένος ο επικεφαλής της ομάδας κ. Μηνάς Χαλκιαδάκης στο neakriti.gr. προσθέτοντας  ότι "έρχονταν άνθρωποι μόνο και μόνο για να δουν την οικογένεια και να την δώσουν κουράγιο να μην το βάλει κάτω παρά την περιπέτεια που βιώνει".

Ενώ υπογραμμίζει ότι "είναι θέμα ημερών να διευθετηθεί το θέμα της εργασίας αλλά και της διαμονής των μελών της οικογένειας σε ένα κανονικό σπίτι πλέον , προκειμένου ο παππούς, η κόρη και το εγγονάκι  του, να αφήσουν πίσω τους  οριστικά τα γραφεία της Ομάδας όπου και διαμένουν τα τελευταία 24ώρα."

Πάντως ο κ. Χαλκιαδάκης ευχαριστεί όλους τους πολίτες που κινητοποιήθηκαν και πρόσφεραν ότι είχαν από το υστέρημα τους και προσθέτει ότι τα γραφεία της Ομάδας είναι ακόμη ανοιχτά για όλους που θέλουν ακόμη και τώρα να βοηθήσουν την οικογένεια εφοδιάζοντας την με τα απαραίτητα για τα προς το ζην.

Τα τηλέφωνα της ομάδας Αλληλεγγύης της Αγίας Αικατερίνης που στεγάζεται επί της οδού Λεωφόρου Ικάρου είναι :6945997219 -6983474082

Της Βάλιας Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News