default-image

Έφαγε το ξύλο της αρκούδας, χωρίς λόγο, ζευγάρι(video)

Κρήτη
Έφαγε το ξύλο της αρκούδας, χωρίς λόγο, ζευγάρι(video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα περιστατικά βίας στο Ηράκλειο αρχίζουν και παίρνουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με θύματα μάλιστα ανυποψίαστους και ανυπεράσπιστους πολίτες κάθε ηλικίας. Μία περιπέτεια που θα έχει καιρό να θυμάται έζησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων τα ξημερώματα στο Ηράκλειο που είχε μάλιστα κατάληξη τη μεταφορά του άνδρα στο νοσοκομείο. Λίγη ώρα νωρίτερα ένα ακόμη επεισόδιο σημειώθηκε σε μπαρ πάρα την προσπάθεια της αστυνομίας να περιορίσει το φαινόμενο με εντατικούς  ελέγχους και συλλήψεις .

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Όπως καταγγέλλουν ο 66χρονος και η 63χρονη, πριν καλά-καλά ξημερώσει και ενώ μόλις είχαν βγει από το σπίτι τους στη Θέρισο, δύο νεαροί που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, αφού πρώτα παρενόχλησαν λεκτικά τη γυναίκα, στη συνέχεια επιτέθηκαν και στους δύο στέλνοντάς τους στο νοσοκομείο.

«Ακινητοποιείται ένα αυτοκίνητο μπροστά μου, που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. (Ο ένας) άρχισε και έλεγε διάφορα αισχρόλογα και είχε το χέρι του έξω. Η πόρτα μισάνοιχτη, να προσπαθεί να με τραβήξει από το χέρι, να με βάλει μέσα. Παίρνει ο άνδρας μου την κίνηση χαμπάρι από το αυτοκίνητο και κατεβαίνει και λέει: "τι συμβαίνει, ρε παιδιά;". Και μόλις το είπε κατεβαίνουν και οι δυο και μας ορμάνε και επάνω μας», δήλωσε χαρακτηριστικά στην "ΚΡΗΤΗ TV" η παθούσα

Όπως συμπληρώνει μάλιστα η γυναίκα, σοκαρισμένη, από τύχη απεφεύχθησαν τα χειρότερα  καθώς πρόσφατα ο σύζυγός της έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση  και από τα χτυπήματα θα μπορούσε να έχει χάσει τη ζωή του. Η ίδια, όπως  συμπληρώσει, τραυματίστηκε στο πόδι ενώ στον 66χρονο έγιναν ράμματα στο πρόσωπο καθώς από τα χτυπήματα άρχισε να αιμορραγεί. 

«Προσπαθώ να καλύψω τον άνδρα μου κι έχουν πέσει από πάνω του και παίζουν κλοτσιές και γροθιές ο ένας, κλοτσιές ο άλλος. Το πόδι μου αυτή τη στιγμή είναι σε ακινητοποίηση - το αριστερό δεν κινείται καθόλου. Και μου τραβάει ο ένας τα μαλλιά μου και μου γυρνάει πίσω το κεφάλι για να βρει το κεφάλι του άνδρα μου να του παίξει μια γροθιά στο πρόσωπο», προσθέτει η παθούσα.

Από τις εκκλήσεις της 63χρονης για βοήθεια η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι. Αυτόπτες μάρτυρες κατάφεραν να συγκρατήσουν τον αριθμό κυκλοφορίας στο οποίο επέβαιναν οι δυο νεαροί και μέσα σε λίγα λεπτά ενημέρωσαν το "100".

Μάλιστα, η γυναίκα αναγνώρισε τον ένα που κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ κατά την προανάκριση έδωσε τη δική του διαφορετική εκδοχή για το πώς εξελίχθησαν τα γεγονότα. Ο άλλος νεαρός αναζητείται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News