default-image

Κέρδισε τις εντυπώσεις το "Υπερκοπέλι"

Κρήτη
Κέρδισε τις εντυπώσεις το "Υπερκοπέλι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε στους Αγίους Αποστόλους Χανίων ο πρωτότυπος αγώνας τριάθλου με την ονομασία "Υπερκοπέλι".

Πλήθος αθλητών αλλά και θεατών, που έδωσαν το "παρών" στη διοργάνωση, για συνεχή 5η χρονιά, κέρδισαν τις εντυπώσεις, ενώ τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν προορίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Περισσότεροι από 180 άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας αγωνίστηκαν και φέτος στο "Υπερκοπέλι", το οποίο διοργάνωσε για 5η συνεχόμενη χρονιά η αθλητική παρέα του συλλόγου "Ορίζοντας" σε συνεργασία με το Δήμο Χανίων στους Αγ. Αποστόλους.

Για πρώτη φορά φέτος, την παράσταση έκλεψαν και οι μικροί μπόμπιρες,, με 50 παιδιά ηλικίας 8-12 ετών να διαγωνίζονται στο μίνι τρίαθλο, δηλαδή στα 100 μ. κολύμπι, στα 2 χλμ. ποδήλατο και στα 500 μ. τρέξιμο.

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου "Ορίζοντας" και τα μέλη της αθλητικής παρέας έχουν κάθε λόγο να χαίρονται, τόσο για την ευρεία συμμετοχή των διαγωνιζομένων και την επιτυχημένη διοργάνωση, όσο και για τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου του συλλόγου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News