default-image

Βρέθηκε σορός - Πιθανόν ανήκει στην 23χρονη αγνοούμενη

Κρήτη
Βρέθηκε σορός - Πιθανόν ανήκει στην 23χρονη αγνοούμενη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ρόδου βρίσκονται οι Αρχές μετά και την ανεύρεση πτώματος, το περασμένο Σάββατο, στη θαλάσσια περιοχή ''Βούρνες Λεύκου" στην Κάρπαθο.

Για την υπόθεση ωστόσο ενημερώθηκε και το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, καθώς στα μέσα Σεπτεμβρίου, και συγκεκριμένα στις 12 του μήνα, είχε ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό μιας 23χρονης, μέλους πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου Serenissima, σημαίας Αγίου Βικεντίου, και ενώ εκείνο έπλεε προς τον Άγιο Νικόλαο.

Κατόπιν αυτοψίας από στελέχη της λιμενικής Αρχής Καρπάθου, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μια σορό γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων η οποία μάλιστα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Από τη λιμενική Αρχή Κω, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου στο νησί της Ρόδου.

Τα ίχνη της κοπέλας είχαν εξαφανιστεί στη θαλάσσια διαδρομή μεταξύ Καρπάθου, Κάσου και κόλπου Μιραμπέλου.

Η επιχείρηση τότε, στην οποία συμμετείχαν πλωτά του Λιμενικού και ελικόπτερο Super Puma, δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News