default-image

Στο πλευρό της ΕΠΣΗ για τη βία ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Στο πλευρό της ΕΠΣΗ για τη βία ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, Γιάννης Ράλλης, εκπροσώπησε τους κιτρινόμαυρους  στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες  στην Περιφέρεια Κρήτης με πρωτοβουλία της ΕΠΣΗ για το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα .

Οι προτάσεις της ΕΠΣΗ έτυχαν της πλήρους αποδοχής από την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, η οποία μέσω του Γιάννη Ράλλη δεσμεύτηκε να συνεργαστεί με την πρώτη, στην προσπάθεια πάταξης κάθε φαινομένου βίας και εντός του επόμενου δεκαημέρου θα καταθέσει και νέες προτάσεις.

Η οικογένεια του Εργοτέλη τάσσεται εμπράκτως κατά της βίας και στο πλαίσιο αυτό ο Γιάννης Ράλλης ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ότι η ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά το Σάββατο (11/10/14) στο Παγκρήτιο Στάδιο σε φιλικό αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό που έχει επιλέξει η οικογένεια του αείμνηστου Κώστα Κατσούλη.

«Θεωρούμε αυτονόητο ότι την κοινή προσπάθειά μας με την ΠΑΕ ΑΟ Πλατανιάς Χανίων (τόπος επαγγελματικής δραστηριότητας του εκλιπόντος) το ερχόμενο Σάββατο, θα ενισχύσουν με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου, η ΕΠΣΗ, καθώς και όλοι οι τοπικοί φορείς», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News