default-image

Σύσσωμος ο Ηρόδοτος στη σύσκεψη κατά τη βίας

Αθλητισμός
Σύσσωμος ο Ηρόδοτος στη σύσκεψη κατά τη βίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρόδοτος έδωσε σύσσωμος το «παρών» στη χθεσινή σύσκεψη της ΕΠΣΗ κατά της βίας. Όλη η διοίκηση, ο προπονητής Θανάσης Κολιτσιδάκης, σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές, μέλη και προπονητές των Νέων Ηροδότου και της ακαδημίας, ακόμα και φίλαθλοι του συλλόγου ήταν εκεί.

Όλοι εξέφρασαν τη θλίψη και τον πόνο τους για το άσχημο γεγονός που συνέβη στο "σπίτι" τους, αλλά τόνισαν ότι ο Ηρόδοτος και η Νέα Αλικαρνασσός δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται από αυτό.

Ένιωσαν μάλιστα τη στήριξη όλων, αφού εκφράστηκε σε όλα τα επίπεδα ότι η οικογένεια του Ηροδότου και η προσφυγική Νέα Αλικαρνασσός δεν ευθύνονται για το θάνατο ενός ανθρώπου.

Μάλιστα, ο πρόεδρος Γιώργος Σαρόγλου είπε με δάκρυα στα μάτια: «Η Νέα Αλικαρνασσός έχει πολύ ψηλά τις λέξεις "αξία" και "φιλοξενία". Εμείς με αυτές τις αρχές μεγαλώσαμε. Μια περιοχή με ιστορία, που ξεκίνησε από το μηδέν. Εγώ υπήρξα ποδοσφαιριστής, αγαπάω την ομάδα και γι' αυτό ασχολήθηκα. Ψάχνω 21 μέρες να δω τι έφταιξε, πού φταίξαμε σαν διοίκηση και δεν μπορώ να βρω. Ξεκινήσαμε από την ακαδημία και μαζέψαμε 300 παιδιά στο γήπεδο.

Έχουμε κάνει κινήσεις, αλλά αυτό που έγινε δεν το περιμέναμε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, που είναι στο πλάι μου όλο αυτό το διάστημα, αλλά και τους συνεργάτες μου στη διοίκηση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News