Ειδήσεις

Χτύπησαν στέλνοντας στο νοσοκομείο ηλικιωμένους στη Θερίσου

Στο νοσοκομείο ένα ζευγάρι νωρίς το πρωί λόγω επίθεσης που δέχτηκε από δύο νεαρούς βγαίνοντας από το σπίτι τους στην οδό Θερίσου στο Ηράκλειο, όπως έγραψε από το πρωί το neakriti.gr.

Την ώρα που η γυναίκα έμπαινε στο αυτοκίνητο προκειμένου ο σύζυγός της να την πάει στη δουλειά, δύο νεαροί που περνούσαν με αυτοκίνητο σταμάτησαν και προσπάθησαν να βάλουν τη γυναίκα στο δικό τους προκαλώντας την αντίδραση του άνδρα της, που άμεσα κινητοποιήθηκε προκειμένου να προστατέψει τη σύζυγό του.

Τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο 23χρονοι Έλληνες να κατέβουν από αυτό και να χτυπήσουν το ζευγάρι, ηλικίας 68 ετών ο άνδρας και 64 ετών η γυναίκα, στέλνοντάς τους στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι που πρόλαβε να πάρει τον αριθμό του αυτοκινήτου ειδοποίησε την Αστυνομία με αποτέλεσμα οι φερόμενοι ως δράστες να προσαχθούν άμεσα στο Αστυνομικό Μέγαρο. Με βεβαιότητα αναγνωρίστηκε το ένα από τα δύο πρόσωπα από τα θύματα.

Η γυναίκα αναγνώρισε τον ένα που κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα, και οποίος κατά την προανάκριση έδωσε τη δική του εκδοχή, ενώ ο άλλος αναζητείται.

Της Αγγέλας Δουλγεράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια