default-image

Τον Γιαννούλη αντί τον Χολέμπας κάλεσε ο Ρανιέρι

Ποδόσφαιρο
Τον Γιαννούλη αντί τον Χολέμπας κάλεσε ο Ρανιέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελικά ο Χοσέ Χολέμπας δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική Ελλάδας για τους αγώνες με Φινλανδία και Βόρειο Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2016.

Ο διεθνής μπακ-χαφ έχει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς και οι γιατροί της «γαλανόλευκης» έκριναν ότι δεν μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αμέσως ο Κλαούντιο Ρανιέρι κάλεσε στη θέση του παίκτη της Ρόμα τον Κώστα Γιαννούλη, ο οποίος επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σχεδόν τρία χρόνια μετά την τελευταία του συμμετοχή σε αυτό.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού είχε παίξει ως βασικός και καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στο φιλικό παιχνίδι που είχε διαξευχθεί στην Αυστρία με τη Ρουμανία, η οποία είχε επικρατήσει με σκορ 3-1, στις 15 Νοεμβρίου 2011.

Από εκεί και πέρα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ και θα συμμετάσχει κανονικά στην αποστολή για τα δύο προαναφερθέντα παιχνίδια.

Εντός της ημέρας θα γίνει γνωστό και το πρόβλημα του Παναγιώτη Κονέ, ώστε να εκτιμηθεί η κατάστασή του (αν προλαβαίνει τα δύο ματς για τα προκριματικά του Euro 2016).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News